| AdioTPU a întrebat:

De ce se mai pune radio pe unele telefoane mobile daca nu prea il foloseste nimeni?

Răspuns Câştigător
| dullcat5678 a răspuns:

Radioul s-a dovedit util de-a lungul istoriei in multe momente de urgenta, cum ar fi atunci cand accesul la reteaua mobila este intrerupt ca urmare a unei supraincarcari, sau liniile telefonice sunt intrerupte. Chiar si atunci cand nu exista energie electrica, majoritatea aparatelor radio pot functiona cu baterii sau pot fi pornite manual.

De ce mai exista la telefoane mobile? Pentru ca ofera o serie de beneficii majore in comparatie cu radioul clasic, inclusiv calitate audio imbunatatita, functionalitate mai mare, securitate mai puternica si eficienta mai buna a canalului.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca nu stii tu este una, dar in realitate se asculta si inca foarte-foarte mult.Sunt studii care s-au facut si cum sunt enorm de multi useri care asculat radioul, inca este la putere, cu cerinta atat de are, penytru stiri, pentru transmitere informatii de urgenta, pentru orice noutate politica, stiri de urgenta, cataclisme naturale, stiri muzicale samd... de aceea inca este la putere radioul.
In Australia, cand circulam prin tunele de zeci de km lungime, singurul contact cu lumea exterioara este radioul si esti avertizat peste tot in tunel, prin panouri electronice, sa ne deschidem radioul!


Apropo, stiai ca Romania este inca mare utilizatoare de radiouri si casetofoane cu banda?
Desi nicaieri in lume nu se mai folosesc radio-casetofoanele de masini, doar in Romanica, inca sunt la mare moda, ca tot cocalarul sau taranul care nu are bani de masina nou si performanta sisi cumpara un bmw vechi care are casetofon cu banda, asa cum era acum -de ani.
De asta ce mai zici?

| sierra1 a răspuns:

Cine-a zis că nu prea il foloseste nimeni? Cum asculti radiou-ul fără net?

| Lioana a răspuns:

Eu il folosesc.

| PedoBarbie a răspuns:

? Tu de ce mai trăiești dacă tot prost ești? Dacă vrei să ști ajută. Acolo se anunță știri le de exemplu când încep războaiele. Tu ai auzit de cele din 1944 sau 2022?

| redwarrior27 a răspuns:

De decor happy

| Dandiiiiiiii a răspuns:

Pe toate telefoanele. Si daca nu il folosesti tu, nu inseamna ca nu il foloseste nimeni.

Întrebări similare