|

Hei.

Am ceva probleme minore cu propriu-mi telefon.

In primul rand, galeria imi este impartita in mai multe casute. Sunt imagini pe care le downloadez, screenshot-uri, imagini extrase de pe Facebook, etc. Problema imi sta in faptul ca nu imi pot permite sa instalez nici un fel de aplicatie, caci face modificari in casuta care se afla imagini de pe Facebook. De cate ori imi instalez ceva, aplicatie imi contribuie intr-un sens nu tocmai placut asupra imaginilor de pe Facebook. Pur si simplu, in locul imaginilor imi scrie: Cannot generate thumbnail.

Prima data am crezut ca am avut,, norocul,, sa instalez aplicatii care genereaza si modificari, insa asa este in cadrul fiecareia, deci nu cred ca mai depinde de ceea ce face ea acum, ci e ceva legat de telefon.Ca sa pot sa-mi instalez anumite aplicatii, m-am hotarat sa conectez dispozitivul la laptop si sa copiez fisierele dinauntru casutei respective din galerie, insa se pare ca laptopul daca inainte imi gasea cu succes imaginile, acum nu le mai poate gasi, decat o mica parte din ele. Am peste 36.000 de poze, iar laptopul imi gaseste doar 3.000.

1. Cum as putea rezolva cu faptul ca aplicatiile instalate contribuie in felul acesta asupra imaginilor? Ce are? Si cum le pot recupera? Am inteles ca sunt aplicatii de instalat pe PC sau laptop ca sa ti le gaseasca inapoi.

2. De ce laptopul nu mi le poate gasi? Prima data am crezut ca asta se intampla, deoarece sunt prea multe imagini, dar nu stiu ce sa zic, nu prea sunt experta in asa ceva.Din cate se poate vedea, deloc.

Inafara de astea mai am cateva dereglari. Uneori cand il deschid ecranul se albeste pentru o clipa, iar sonorul se modifica singur.

Precizez ca am telefonul de un an si cateva luni. Nu a fost udat sau alte chestii de genul.

Va multumesc.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

In mai multe casute e impartita si garelia mea!, nu e o problema.
Daca vrei apli ati nu le mai lua de pe google play si de pe www.play.mob.org

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează