| JustForYou21 a întrebat:

Hei, am nevoie de putin ajutor. Acum ceva timp mi-am incarcat telefonul cu optiunea Nelimitat7 de la Vodafone. Doar ca am sters mesajul pe care l-am primit de la ei si acum nu stiu la ce numar trebuie sa trimit SMS ca sa imi reinnoiesc optiunea. Stie careva?

Răspuns Câştigător
| MediaMaxRO a răspuns:

Apeleaza *123# si urmareste pasii necesari pentru activare Nelimitat 7.

1 răspuns:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Odată activată acea opţiune, ea se reînnoieşte AUTOMAT timp de 12 luni!


"Reînnoire

Extraopțiunile se reînnoiesc automat în fiecare lună, timp de 12 luni de la activare.
Dacă vrei să reînnoiești o extraopțiune mai devreme de o lună, apelează *100# „Contul meu", „Opțiuni active", selecteaza extraopțiunea și alege "Reînnoire". Poți reînnoi extraopțiunea chiar dacă nu ai consumat toate beneficiile incluse;
Dacă nu ai credit suficient pe Cartelă, reînnoirea se amâna până la prima reîncărcare, când ai acumulat credit suficient, dar nu mai mult de 30 zile. Reînnoirea extraopțiunii se face imediat după reîncarcare. La reînnoire vei primi mesaj de confirmare.
Dacă extraopțiunea reînnoită automat nu este cea dorită de tine, trimite un SMS gratuit cu textul CREDIT la numărul 579 și îți vom returna creditul. Creditul se returnează doar dacă trimiți mesajul înainte de a consuma din beneficiile incluse în extraopțiune." - SURSA :
https://www.vodafone.ro/......motionale/


Toate cele bune.