| Ralu125 a întrebat:

Hei!
Am un Samsung si acum ceva timp am inceput sa am probleme cu el, mai exact, in timpul apelurilor, interlocutorul nu ma auzea. Am dedus ca este microfonul defect. Asadar, am fost la un GSM unde am inlocuit microfonul. La proba de acolo, parea ca totul este ok, se auzea clar. Cand am ajuns acasa insa si am inceput sa apelez, interlocutorul ma aude intrerupt, cand normal, cand brusc dispare claritatea. Ce este de facut? Sa ma duc inapoi la service? Nu inteleg ce problema are.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Poate cei de la gsm, nu ti au pus piese originale, poate ti a pus un microfon compatibil cu modelul telefonului tau, dar nu este 100% original cu cel vechi, de aceea ar trebui sa mergi cu telefonul in altă parte la reprezentanta Samsung, si acolo pe lîngă defectiunea la microfon poate vor descoperii si alte cauze, nu toti care au firme reparatii telefoane sunt buni, trebuie sa mergi cu el la alta firmă sa il tină ei acolo cateva zile sa il probeze, poate cauza este alta.

| Lands0fMancunia a răspuns:

Poate va suna hilar ce voi zice, dar ai incercat sa te misti prin casa in timp ce vorbesti? Asa iti face indiferent de interlocutor?

| Ralu125 explică (pentru Lands0fMancunia):

Da. Nu este vorba de semnal. Cu orice persoana imi face figurile astea. E adevarat, dupa ce i-am schimbat microfonul, se intampla mai rar in conversatie sa se intrerupa, pentru ca inainte sa il schimb, efectiv nu ma auzeam deloc.