|

Hei...mi-am cumparat un Samsung galaxy s5(il am de doua zile).L-am inarcat pana acuma de 2 ori.Pur si simplu imi arata ca bateria e 100% o data l-am scos de la incarcat si era 100% am intrat in setari sa vedem ce e pe acolo api cand am iesit peste 2 minute am vazut ca telefonul scazuse la 98% si daca m-ai faceam cate ceva pe el scadea enorm de mult.Ce se intampla? Am dezactivat totate chestiile care poate ar consuma bateria dar tot se descarca.Ce se intampla?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand bateria e de 2800 care e putin in al doilea rand s-ar putea sa fi nimerit o baterie defecta. Daca mai face figuri in zilele urmatoare trimite-l la garantie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca se descărca bateria, doar nu vrei să rămână mereu la 100%. Daca ți se descărca bateria intr-o zi, asta nu înseamnă ca se descarca repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa tii luminozitatea pe minim, mai ales cand esti in casa. Asta consuma mai multa baterie decat orice aplicatie, daca e la maxim. De asemenea daca tii netul/nfc/etc. pornite iti consuma destul de multa baterie, deci activeaza-le doar cand ai nevoie. Apoi mergi la RAM status si da un clear memory, sa inchizi aplicatiile inactive si de pe background care consuma resurse. Sunt multe trucuri pentru a economisi bateria...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează