| joghu22 a întrebat:

Hello! Iar m-au sunat cu ascuns, daca merg la poliție sau sun la operatorul Orange, se poate afla?

7 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu iti da operatorul Orange si nici altul astfel de informatii.
Faptul ca te suna cu ascuns reprezinta in sine un lucru foarte iritant pentru tine? sau te ameninta? daca doar te suna nu vad si nici nu ai dreptul nici legal si nici moral sa obtii identitatea cuiva, vor rade cei de la politie de tine crede-ma.
Sigur este cineva pus pe sotii si vrea sa isi bata joc de tine, poate un amic, poate un dusman, poate o fosta iubita etc
DOAR daca te ameninta poti merge la politie si face o plangere, acestia vor inainta dosarul catre Parchet si DOAR procurorul poate obtine de la operatorul de telefonie numarul care te apeleaza si prin serviciile secrete eventual localizarea acestuiawinking
Dar dupa cum am citit in alt topic deschis de tine e vorba de cineva care te-a sunat cu nr ascuns si atat nu ti-a vorbit, ti-a dat probabil beep cu numar ascuns.
Daca te suna de ce nu raspunzi sa vezi ce vrea? Ca sa stii una si buna.
Pe de alta parte vezi ca toate smarturile cu android au aceasta posibilitate de blocare de setari automata a apelurilor cu nr private, foloseste-o!

| joghu22 explică (pentru Simpatik):

Am activata dar imi apare, m-a sunat si acum 1 saptamana de 3 ori

| Simpatik a răspuns (pentru joghu22):

Ignora-l, cu ce iti face rau? vrea doar sa isi bata joc de tine punandu-te pe ganduri dar ghici ce? e un frustrat/a care nu are alta treaba.
Stiu si eu cum e sa vezi ca te-a sunat cineva si sa te intrebi oare cine o fi, dar gandeste-te ca daca era o persoana serioasa te suna cu propriul numar, asa ca nu merita sa te gandesti la cineva care te suna cu privat nici sa-ti faci griji in vreun fel!
Lasa sa sune ca odata si odata se va plictisi sa tot primeasca block.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poliția poate afla în unele cazuri dar se va implica doar dacă ți-a adus un prejudiciu grav.

Răspuns utilizator avertizat
| Julia1188 a răspuns:

Descarca Black list si blochezi nr private si orice alt nr care te deranjeaza.