|

Nokia Asha 302 sau Samsung Galaxy Mini 2? Care dintre aceste telefoane e mai bun? Imi place mult la Nokia Asha designul, capacul din aluminium si tastatura qwerty iar la Samsung imi place ca are Android si un capac galben. Dau funda celui mai detaliat si bun raspuns.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună. :)

Dintre cele enumerate mai sus, eu zic să-ți iei Samsung Galaxy Mini 2, dar acum depinde si pentru ce vrei telefonul. Iar "capacul galben" de la Samsung trebuie să fie o husă.;)

Dar dacă nu te poți decide, îți recomand Samsung Galaxy Chat B5330.
Iată aici niște detalii : http://www.emag.ro/......E44KKBBBM/
Și aici un review pe YouTube : http://www.youtube.com/watch?v=U1Sf-YRM51o

Și e ieftin, costă cam 500-600 lei la liber. Singurul dezavantaj la acest telefon este că rămân amprentele, deci ar trebui să-ți iei o husă.

Pa, pa. :-h

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru cυρcαкє):

De obicei SMS, apeluri, Facebook, Muzica si poze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nokia Asha 302 e perfect pentru SMS-uri datorita tastarurii, se scrie foarte repede pe ea, e usor de folosit. Telefonul vine cu o aplicatie pentru retele de socializare, printre care facebook si Twitter. Poze face destul de bune, avand in vedere ca are o camera de doar 3.2 MP. Are un difuzor puternic si se aude foarte bine muzica, plus ca si in casti se aude bine. Telefonul e rezistent, eu il tin doar intr-o husa se silicon de spate si l'am scapat si pe gresie si pe ciment si nu are nici macar zgarieturi. Ecranul, intr-un an, nu am reusit sa il zgarii deloc si nu am folie. De Samsung nu stiu nimicthinking Multi l-ar recomanda pentru ca are Android, dar are touch, e mai predispus la zgarieturi si defectiuni. Oricum tu alegi, sper ca ti-am fost de ajutor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează