| HDR10 a întrebat:

Nokia Lumia 520 sau Samsung Galaxy Trend Plus? De ce?
Funda

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Http://www.phonearena.com/....../8239,7745

Parerea mea Galaxy Trend Plus

Front-facing camera0.3 megapixelsVGA
Dual core, 1200 MHz
768 MB RAM
1500 mAh

5 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Referitor la ce a spus un coleg mai sus, el probabil nu a avut niciodata un telefon cu WP (windows Phone) si nu stie ca WP-ul nu se blocheaza NICIODATA (foarte, foarte rar-am Nokia Lumia 610 de 2 ani si nu s-a blocat odata).
Un coleg de-al meu si-a luat recent un astfel de telefon (Trend Plus) si ii merge destul de greu (sacadeaza).

Avantaje Lumia:meniu ordonat (de fapt,aproape orice pe telefonul asta este perfect asezat),performante mai bune,aplicatii precum OneDrive (spatiu de stocare gratis online,care poate fi accesat de pe PC sau telefon).
Dezavantaje:jocurile si aplicatiile nu se ridica la nivelul celor de pe Android (dar sunt si frumoase, poti intra pe site-ul Microsoft sa vezi); sincronizare dificila (ai nevoie de un program, exact ca la Iphone) dar care iti va placea odata ce te-ai invatat.

Dincolo, avantajele ar fi sistemul de operare (ai nenumarate jocuri si aplicatii) dar acest avantaj este anulat de performantele telefonului care nu iti permit mare lucru, si chiar daca o fac duc la probleme precum lagul.

| AnimatedSignature a răspuns:

Pai multa lume nu prea e obisnuita cu Windows Phone si e destul de unic, trebuie sa ai obisnuinta cu el, deci as alege Trend Plus, are si camera frontala, si e usor de folosit.

| MrAnonym a răspuns:

Pai ce as putea spune.Conteaza tie ce iti place.Sa ruleze pe windows sau android.Nokia lumia e mai puternica, dar mie nu imi place.

| vladmariuss a răspuns:

Dupa parea mea Samsung galaxi trend plus este mai bun el ruleaza android jelly been majoritatea jocurilor merg perfect ecranul este destul de mare iar dupa parea mea Nokia lumia 520 este un telefon care dupa un timp incepe sa se blocheze "cumpara trend plus e super"

| PaNDoSiTuL a răspuns:

Eu as alege direct Nokia Lumia 520 deoarece este mai bun (are ram mai mare, memorie interna mai mare, procesor mai mare) si in plus Samsung Galaxy Trend mai sacadeaza din cand in cand.a avut unchiul meu.