|

Nu stiu ce sa aleg dintre Nokia N8 si Samsung Galaxy Ch@t B5330Stiu ca N8 e in mare parte mai bun :- camera 12 mp- camera secundara pentru videocall- memorie interna 16 GB, 256 MB RAM, 512 MB ROM- viteza mai mare la internet 10.2 Mbps- A-GPS support; Ovi Maps 3.0- 16 mil cul.- HDMI- CPU 680 MHz ARM 11- TV-out, DivX/XviD, voice comand si multe alteleDar dezavantajul ar fi ca e SymbianIar la Galaxy Ch@t ar fi :- OS. ANDROID- are si touchscreen si tastatura qwerty (un mare plus)- 256 mii de cul. - dezavantaj (fata de N8)- camera 2 Mp - clar dezavantaj- memorie interna 2 GB (2 sunt ocupati de android)- CPU 850 MHzdar avanjatul ca gasesti mult mai multe aplicatii pentru AndroidDECI. Nu stiu ce alegere sa fac, dintre un telefon clar mai scump : N8, cu mai multe aplicatii necesare dar cu SYMBIAN, sau Galaxy Ch@t un telefon mai ieftin dar cu ANDROID.VA ROG NU IMI PROPUNETI ALTE TELEFOANE, NU DEVIATI DE LA SUBIECT.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

CATEGORIC Nokia N8, deoarece este mai performant dpdv tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......56_153.php


Toate cele bune.

| explică:

Clar, Nokia n8. Pe tine te deranjeaza faptul-l ca-i symbian, iar ceilalti au android si tu nu ai?
Din pct meu de vedere, Nokia n8, cu symbianul lui invechit, este peste Samsung galaxy chat. Acum, depinde si pentru ce anume iti iei acel telefon. Specificatiile tehnice de la galaxy chat sunt sub Nokia. Dar conteaza mult pentru ce-l iei.

De ex, eu la Nokia E5, deci tot symbian, aveam asa : GPS, messenger pe orce fel de id (msn google, etc) email (push up) - moaca!, aplicatii de birou dedicate, (gen Adobe pdf reader, quick office in care vedeam fisiere in Microsoft Offfice), plus aplicatii media deja integrate ca : Facebook, Twitter, Skype, Myspace, HI5,, WhatsApp, YouTube, Shazam, si multe altele. Partea nasoala la Nokia era ca nu puteam sa ma joc, dar oricum eu nu sunt genul sa stau si sa butonez aiurea telefonul. Deci, conteaza mult pentru ce ti-l iei.
Ce vreau sa-ti spune este urmatorul lucru : decat sa-ti iei un android prost, doar de dragu de a avea android si de a-ti descarca o aplicatie din google play pe care oricum nu o folosesti asa des, mai bine ia-ti acel N8, si ai tot ce vrei.

| a răspuns:

Pai alege sansung-ul, e mai bun, crede-ma!