|

Sal, aceasta intrebare poate parea putin ciudata, as vrea sa imi cumpar un Samsung galaxy S3, dar am niste cunoscuti care il au si nu sunt foarte multumiti de el. Adica, ei imi spun ca jocurile nu prea merg, ex temple run nu merge, sau subway surfers are laguri si alte chestii contra.

Intrebarea este daca este adevarat, sau daca telefonul este bun, ii merge ce ar trebui sa mearga si merg jocuri si alte astea pe el?

Ms anticipat, funda!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu are cum un telefon cu procesor Quad Core sa nu ruleze orce joc. Am avut ocazia sa "butonez" un s3 si pot spune ca se misca excelent, nu exista nici un pic de lag in meniu, ruleaza orce joc fara probleme. Singurul dezavantaj (al smartphone-urilor in general) e ca bateria se descarca foarte repede.

Eu unul iti recomand sa iti iei s3-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lol.eu am galaxy s 2 si imi merge foarte bine orice joc! si nu am niciun pic de lag in meniu.Bineinteles ca galaxy s3 este si mai bun ca s2.
funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am S3 si imi merge temple run foarte bine si subway surfers. si mentionez ca ii e aproape plina memoria cu tot felul de aplicatii si pdf-uri (mai ales ca am de citit pe vara.mi-am downloadat lecturile tip pdf)
merita cumparat happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează