|

Sall TPU.Ce sistem de operare este cel mai bun la telefon. Funda!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Toata lumea zice andorid pentru ca le gasesti oriunde, si mai ales pentru ca jumate din ele sunt produse de Samsung, firma dupa care lumea este innebunita in ultimul timp.
In principiu, toate-s bune, dar depinde ce vrei de la telefonul tau, si cati bani vrei sa cheltui. Adica :
1) Daca vrei un telefon bun, si ieftin, cu care sa iti faci treaba bine, fara sa se intepe des, si sa aiba stabilitate cand este folosit intens, atunci symbian clar. Partea proasta este data de nr restrans de aplicatii, si un nr redus de utilizatori, deci nu vei avea compatibilitate cu altii, care au telefoane cu alte OS-uri.
2) Daca vrei un OS, cu care sa faci de toate, si sa ai acces la un orizont cat mai mare de posibilitati, atunci Android. Problema la android, este stabilitatea. In sensul ca softul se inteapa cand ti-e lumea mai draga.
3) Daca vrei un telefon "all inclusive". cu o interfata usoara, atunci iOS, este cel ales. Doar ca la iOS, esti fortat sa folosesti doar aplicatii in parteneriat sau produse Apple, care sunt contra cost, si scumpe.
4) Daca doresti securitatea informatiilor, a datelor de pe net, servicii de net sigure, atunci BlackBerry este ce-ti trebuie.
5) Daca vrei ceva nou, inedit, in tred, si diferit, atunci alege Windows. In schimb, la windows ai aplicatii putine, dar compenseaza prin lucrul cu PC-ul. Adica, multe din aplicatiile de pe PC, facute de Microsoft, le gasesti si pe telefon.


5 răspunsuri:
| a răspuns:

Android.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună!
Sunt de părere că Androidul este cel mai bun. De când l-am instalat şi până în prezent sunt foarte mulţumită de el.
Pa-pa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti recomand android deoarece este cel mai intalnit la smartphone-uri in special la Samsung, gasesti foarte multe aplicatii gratis prin google play.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu folosesc android si sunt multumita happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Android,parerea mea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează