|

Salut, acum cativa ani am facut un cost de aproximativ 100 de euro pe fostul telefon, de atunci am netul blocat, adica daca incerc sa intru pe google, youtube, imi spune ca n-am conexiune ma rog. Recent mi-am schimbat telefonul cu un iphone 6, mi-a dat alt sim, si nu inteleg un lucru, cum fac eu cost de 0.12 euro, care dupa cateva ore devine 0.24(de 2 ori mi s-a intamplat) deoarece am netul blocat, am o multime de minute, sms-uri nelimitate si nu am trimis la nimeni mesaj/apelat in intervalul ala de timp, doar am fost pe whatsapp si mi-am scos niste poze.Tin sa precizez ca nu am decat 50mb de la abonament, pe care nu-i folosesc de fel, nici nu am habar de unde se activeaza 3 G-ul momentan. Am wifi acasa full semnal. (Sunt pe Orange)

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,

Telefoanele iPhone isi configureaza automat la pornire, serviciile Facetime si iMessage. Aceasta consta in trimiterea unui SMS international, iar costul unui astfel de SMS este de 0.12 Eur.

O zi buna,
Orange Helper

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Sigur vechea ta cartela este incă activă, altfel nu se explica costurile astea, vechiul sim il m ai ai? l ai vindut? l ai aruncat? mergi la Orange si cere desfasuratorul convorbirilor, spune le ca tu ai alta cartelă, si cere le sa ti o dezactiveze pe aia veche, vezi poate o foloseste altcineva, si tu plătesti, intereseaza te la sediul Orange, nu pe TPU, de unde esti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nimeni nu stie... sad, incearca sa vezi pe contul ta de pe Orange toate operatiunile facute in retea, poate ai sa gasesti cauza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează