| Blackshadow2131 a întrebat:

Am o intrebare daca merg la Orange sunt pe cartela si solicit un desfasurator de apeluri si mesaje mi se poate da? Dar gen sa vad mesajele care le-am trimis chiar daca nu le mai am in telefon?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poti primi factura detailata, care contine DOAR numerele apelate, precum si data, ora si durata convorbirilor.
Continutul apelurilor (vocale sau SMS) NU se stocheaza pe serverele furnizorului de telefonie, ele fiind inregistrate doar daca telefonul tau a fost ascultat de cineva interesat.

| Lioana a răspuns:

Desfasurator poti sa vezi online daca iti faci cont pe site-ul Orange si iti adaugi numarul in cont. Acolo vei vedea pe cine si cand ai apelat si durata apelului cat si numerele la care ai trimis sms-uri si la ce ora. SMS-urile apar in lista de apeluri cu durata de convorbire 0:00, nu se specifica ca sunt SMS-uri. Textul lor daca l-ai sters din telefon nu exista in alta parte decat pe telefonul celor carora le-ai trimis.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mesajele nu le poti vedea nici daca esti pe contract. Doar numerele la care ai trimis si cand atat, dar nu si ce ai trimis.
La cartela, nu vreau sa vorbesc prostii, dar stiu ca nu poti scoate nici un desfasurator.

| RusCristian a răspuns:

Poţi să vezi online detaliile de convorbiri pentru ultimele 3 luni, în contul tău My Orange, secţiunea detalii convorbiri.

De asemenea, poţi solicita detaliile de convorbiri şi în format tipărit, pentru ultimele 30 de zile, în orice shop Orange. Tot ce trebuie să faci este să mergi într-un Orange Shop şi să ai cu tine cartela PrePay şi un act de identitate. Costul acestui serviciul este de 2, 5 Euro (tva inclus).

| RusCristian a răspuns:

Poţi să vezi online detaliile de convorbiri pentru ultimele 3 luni, în contul tău My Orange, secţiunea detalii convorbiri.

De asemenea, poţi solicita detaliile de convorbiri şi în format tipărit, pentru ultimele 30 de zile, în orice shop Orange. Tot ce trebuie să faci este să mergi într-un Orange Shop şi să ai cu tine cartela PrePay şi un act de identitate. Costul acestui serviciul este de 2, 5 Euro (tva inclus)