| StancuDarius7688 a întrebat:

Salut. Am un Samsung galaxy a7 si daca il bag la incarcat, imi arata 0% am schimbat incarcatorul si tot asa face. Urgent, am nevoia de ajutor. Dau funda

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil ca il bagi la incarcat la 0%. Dupa ceva timp tot asa iti arată?

| SiA31 a răspuns:

Eu am un A6, și același lucru mi se întâmplă și mie. Samsung mi se pare o firmă foarte bună în ceea ce privește telefoanele, dar toate pe care le-am avut până acum s-au stricat la "încărcător".
Încearcă să iei un ac și să îl bagi în gaura de încărcat și să ridici puțin "limbuța" de metal. Dar să fii finuț, să nu o rupi. Și după ce o ridici, să încerci să bagi încărcătorul, să vezi dacă merge. Dacă nu merge, încearcă cu alt încărcător (nu doar cu alt cablu, sau altă "cutie"), și dacă nici așa nu merge. ia alt telefon laughing)

| SoCristian18 a răspuns:

Salut, incearca sa vezi daca este mizerie in mufa de incarcare. Verifica si daca mufa este in regula sa nu fie desprinsa. Daca nu merge dupa ce ai curatat mufa trebuie sa apelezi la un service. Succes!

| amzosoft2003 a răspuns:

Uneori, cand bateria ajunge la 0%, telefonul nu o mai detecteaza si nici nu-ti poate porni incarcarea. Atunci cand reusesti sa o incarci putin cu o sursa externa, ai sanse sa-ti mearga fara probleme. O vizita la un service te-ar ajuta.
https://maps.google.com/url?q=https://www.decodare.info

| xPeyser a răspuns:

Vezi mufa telefonului (sunt de tip USB sau USB mini)
Posibil sa fie stricată asa ca trebuie sa te duci la un service