|

Salut! Am un Samsung Wave 3 de 2 ani. In ultimul timp a inceput sa se reseteze din senin indiferent daca scriu un mesaj, intru la poze sau intr-un joc. Initial am crezut ca este de la baterie, am schimbat bateria, dar la fel se comporta, am dat Factory Reset, dar acelasi rezultat. Ce este de facut?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca se reseteaza atunci ai nevoie de un update la software si asta poti obtine numai intr-un service. Telefonul tau fiind de 2 ani a iesi din garantie, asa ca service-ul te costa in jur de 40-50 lei. Mai devreme sau mai tarziu la oricare tel. tableta i se mai strica software-ul si necesita update. Normal acest lucru nu costa nimic daca ai garantia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa iti reinstalezi softul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Telefonul este vechi...telefoanele cu ecran tactil sunt foarte usor de stricat, insa cel mai usor sunt cele cu java sua cu android slab. Sunt 3 tipuri de telefoane pe piata si unul abia scos: Telefoanele cu java cu ecran tactil: ecranul se strica intr-un an. Telefoanele cu android 2.3.6 sau mai mic. Dureaza ceva mai mult, dar se strica foarte repede. Telefoane cu android 4.1.2 si mai mare: Sunt destul de rezistente. ( Dar nu blindate ) si Telefoanele cu Windows 8 si 8.1. Sunt ( cel putin pentru mine unele din cele mai complicate telefoane. Update-uri de iti vine sa-l crapi si multe alte cerinte de ingrijire. Eu am un Samsung Galaxy Pocket Neo Gt-S5310. Telefonul e din 2013 si e Polonez. M-a costat 350 de lei, si chiar daca e mic e un telefon de invidiat. Merg jocuri 3D profesionale pe el si multe alte aplicatii. Dar banuiesc ca te-ai atasat de acest telefon, du-l la un specialist, vezi ce are, e destul de ieftin si daca are vreo speranta cere-i un sfat de reparatie, pentru a-l face acasa, a fii gratis. Sper ca te-am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Niste sfaturi sau vreo idee pentru reinstalare de soft?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează