| DestroyDream a întrebat:

Salut, as vrea sa ma ajutati va rog frumos, nu mai pot instala nimic de pe magazin play ( bineinteles pe telefon ) cand vreau sa downladez imi spune descarcare in asteptare. si imi arata acord parental...nu mai am nimic in descarcare/actualizare dar totusi daca as avea ceva in descarcare tot asa ar spune astaptare sau ceva gen,, va rog ma puteti ajuta?

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| WxRo a răspuns (pentru ramon2473):

Daca dezinstaleaza magazinul play. apoi de unde il mai ia?

Te rog frumos, inainte sa explici cuiva ce sa faca fi sigur ca stii despre ce e vorba. Tu pui un om sa downloadeze un apk de pe un site oarecare cand rezolvarea este atat de simpla?
Esti tu convins ca acel apk nu este virusat?

Nu mai dati raspunsuri doar de dragul de a da raspunsuri. Daca nu stii o chestie este mai usor sa nu te bagi decat sa raspunzi si sa faci mai mult rau.

Mucea! Dupa raspunsul tau de 2 lei se vede clar ca raspunzi aici doar ca sa iti treaca timpul.
Sa-ti explic ca sa intelegi si tu :
1. Nu are nevoie de niciun APK.
2. Este o amarata de setare din magazinul play.
3. Puteai foarte bine sa ii explici si cum pune un custom rom ca sa scape de eroarea aia.
4. Faptul ca tu pui un om sa downloadeze un apk de pe un site oarecare imi arata cat de bine te pricepi.
5. Site-ul tau merge foarte greu.
6. Daca lucrezi de multi ani cu din astea si pana acum la nivelul asta ai ajuns e clar ca nu prea le ai.

Glumeam doar nu credeai ca am intrat pe site-ul tau de 2 lei happy

Daca citeai cu atentie vedeai ca i-am dat un link cu o explicatie simpla ce sa faca.
Este vorba de o amarata de setare din google play. Sunt 2 click-uri.
Inainte sa iei foc si sa incepi cu limbajul ala de cartier puteai foarte frumos sa citesti ce am scris. Nici metoda ta nu e rea INSA este prea complicata pentru problema pe care o are el.
Data viitoare incearca sa fii mai atent si lasa tonul asta de om care le stie pe toate ..pentru ca nu le stii si mereu e cate ceva de invatat happy

Bafta

Multumesc la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe google si vezi ce poti face daca magazin play nu functineaza corespunzator.Acolo iti va pune mai multe intrebari legate de problema ta.