| Liviu321 a întrebat:

Din cei care aveti telefoane cu 5G, ce parere aveti, merita? Dupa experienta asta ati reveni la un telefon doar cu 4G?

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

5G va fi revolutionar cand toata infrastructura va fi gata. Pana atunci orice telefon iei acum cu 5G, va merge la viteze 4G. Vor fi unele mici zone din orasele mari cu acoperire, dar probabil va dura cel putin inca 2-3 ani sa incepem doar sa folosim 5G. Nu merita sa iei un telefon doar pentru acesta dotare, cel putin nu in astia cativa ani. Pana atunci se vor lansa 3-4 modele noi la fiecare producator important.

| JicaContra a răspuns (pentru Frank51):

Va fi pe DRACU, mai multa poluare electromagnetica si o TEAPA de tehnologie care merge la viteza lu' peste, DOAR DACA OPERATORUL POATE (nu numai infrastructura, dar si capacitatea operatorului de a comunica date), intra chiar acum pe 4g si spune-mi cu mana pe pipota ca te apropii de o viteza cat de cat, eu la digi am acum 9mbps, la modul ca MF 4G SUPORTA 450mbps (PATRU SUTE CINCI ZECI)

iar daca dai vina pe gigi, du-te si citeste parametrii DE RAHAT la internetul DE RAHAT la smart-wifi de la Telekom (suporta maxim stream de 480p, nici macar 560p care e DVD), si mai si costa de ustura, si nici nu te tine o luna (are cantitate), etc.
https://www.telekom.ro/smart-wifi/

deci, TEAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Avand in vedere ca reteau 5g e foarte putin dezvoltata si toate telefoanele 5g functioneaza 90% timp pe 4g nu cred ca exista vreun raspuns la intrebarea ta

| PainTech a răspuns:

Stai inca calm cu revolutia asta a vitezei ca nu avem infrastructura 5G inca, e disponibil decat in unele zone restranse.

| Ineys a răspuns:

E o intrebare fara sens. Un telefon 5G poate sa foloseasca si reteaua 4G, deci de ce ai face downgrade la un telefon care are doar 4G daca telefonul tau cu 5G merge si pe reteau de 4G?

E ca si cand ai avea un Ferrari, dar te urci in Logan sa mergi cu 50 km/h, cand si Ferrari-ul poate sa faca asta.

| Liviu321 explică (pentru Ineys):

E un raspuns fara logica. Poti reveni la un telefon 4 G dar cu o camers mai buna. Ori un procesor mai bun sau RAM mai multi, design etc. Lucruri pe care un 5G nu le are ori e prea scump.