|

Salut TPU. Am si eu o intrebare. Ce se intampla daca dau Erase iPhone din aplicatia Find My iPhone? Se sterg toate datele, inclusiv pozele, sau ce se intampla mai exact?

Multumesc anticipat!

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, se sterge tot din el odata ce e conectat la internet si primeste comanda ta. Daca ii dai "remove" nu-l mai poti gasi; dar daca ii dai "erase all content" iti sterge tot.

1 răspuns: