| SabinaaRoibu a întrebat:

am si eu o intrebare. Daca sterg pozele(continutul de poze si videoclipuri) din ICloud de pe Iphone se sterg si din telefon sau doar din ICloud? Am spatiul aproape plin numai cu poze si as fi vrut sa sterg continutul din ICloud, intrebarea mea este daca mi se vor sterge si din galeria telefonului, pentru ca nu as vrea sa le pierd de tot. Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Cumpără un ssd extern de 250gb (mai mic sau mai mare) și salvezi toate fișierele pe el. Îl conectezi la pc prin cablu usb. Poți să copiezi sau să ștergi fișiere de pe el oricând.
După aceea le ștergi de unde vrei tu.
https://www.pcgarage.ro/......sd-extern/

Dacă le puneai pe CD/DVD era mai bine pentru că nu se mai puteau șterge sau virusa așa cum se poate întâmpla pe un ssd sau hdd.
Multe poze le-am pus în email. Dar am văzut că s-au sters și de acolo cele mai vechi.

| RazvanLegendaVie a răspuns:

Păi dacă le ștergi din galerie rămân în iCloud așa era, poți face o fotografie de test și să încerci să vezi ce o să se primească.

| Raimondo99 a răspuns:

Le poti lasa pe alea din iclud acolo si sa le stergi din telefon si o sa poti sa descarci din icloud cand vrei tu pozele. Eu asa fac cu google foto( principiul e la fel ca la icloud presupun) si pot sa intru sa descarc ce poza vreau si pe telefon sa nu am niciuna. Dar sa te asiguri inainte sa le stergi de pe tel ca tot ce vrei sa salvezi e pe icloud si dupa le stergi.