| Anonim1900 a întrebat:

am si eu un iPhone 4s am o singura problema sa ii zic asa, deci dupa ce il incarc 100% timpul de utilizare, de cand a fost decuplat de la incarcat functioneaza perfect, dar eu daca am telefonul blocat straight face functioneaza si timpul de utilizare odata cu cel de semnifica de cand a fost scos de la incarcat telefonul straight face oare ce ruleaza pe el?, aseara i-am facut si un restore si tot asa face straight face nu cred ca ar avea ce sa ruleze pe el pentru ca nu am nici o aplicatie straight face am ios 7.0.6 fara jailbreak

3 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

In "standbye", bateria se consuma si ea. Totusi e Iphone, la majoritatea smartphone-urilor se consuma bateria relativ repede.
Din ce am inteles, ca sistemul de operare iOS 7 mananca rapid bateria.
Aplicatiile din fundal raman active si in standbye. Cred ca, mai mult ca sigur ca aplicatiile isi fac refresh si consuma baterie.
Intra la Settings > General > Background App Refresh si dezactiveaza refreshul doar pentru anumite aplicatii sau pentru toate.
Intra in Settings > iTunes and Apple Store si dezactiveaza optiunea Updates.
Intra la Settings > General > Spotlight Search si debifeaza optiunile care nu vrei sa fie incluse.
Incearca si Settings> Privacy > Location Services unde te duci in jos pana la System Services si dezactiveaza toate optiunile care nu iti trebuie.

| PopaAlex95 a răspuns:

Timpii afisati de la ultima incarcare completa nu sunt repartizati mereu corect in sectiunile Utilizare si In repaus, si asta mai ales din cauza aplicatiilor care ruleaza in fundal. Pentru a obtine rezultate acurate, incearca sa inchizi toate aplicatiile deschise in fundal inainte de fiecare blocare a ecranului ( http://itutorial.ro/......-tutorial/ )
Pentru mai multe sfaturi in legatura cu problemele legate de autonomia bateriei pe iPhone, consulta http://itutorial.ro/......-tutorial/
Cu toate acestea nu cred ca trebuie sa ne cramponam mereu de rezultatele afisate acolo...