|

Salut TPU, am un Samsung Galaxy S2 plus şi i-am şters nişte aplicații din sistem cu titanium backup(care are nevoie de root) şi s-a blocat, l-am închiş şi când l-am redeschis mi-a dispărut bara cu notificări şi pe fundal are culoarea negru şi aşa rămâne chiar dacă schimbi imaginea...Am încercat să-i dau şi reset din fabrică cu o combinație din butoane, reset normal şi cu o aplicație dar tot nu merge...am încercat şi un launcher (Nova launcher) ca să văd dacă aşa apare bara aceea dar nimic. Aveți vreo idee ce aş putea face? Dau FUNDĂ!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ce aplicatii ai sters? Pe romana, l-ai facut praf, il duci la service si platesti sa ti-l repare. Saau, poti sa ii bagi un custom room de pe cyanogenmod.

3 răspunsuri:
| explică:

Scuzați categoria am dat din greşeală înapoi şi când am dat pe pagin inițială unde am scris întrebarea probabil era schimbată categoria...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am şters doar alea care nu-mi trebuiau gen Chat on, game hub, două cu yahoo, S sugest şi poate încă două sau trei dar nu eram prost să le şterg pe alea care îi trebuiau telefonului...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

De unde ştiu care custom room de la cyanogenmode e mai bun pentru telefonul meu? Am văzut unele pentru S2(telefon care e la fel ca al meu doar că are 16 gb în loc de 8gb, nu are NFC iar verisunea la android e mai veche) acum dacă ar avea şi aplicațiile din fabrică pe care le-am şters eu şi-mi trebuiau ar fi perfect... încerc şi cu ăsta văd ce se întâmplă iar dacă nu merge îi dau iar reset din fabrică să îl am cum e acum măcar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează