| Sn1ckers02 a întrebat:

Salut TPU! FUNDA!
Ati vazut ca la Samsung S (+/2/3/4/5) au cromul ala pe margine, in special la S5 ma intereseaza, eu sunt cam neindemanatic si l-am scapat pe jos de cateva ori. Are 2-3 urme cam mari, vizibile si alte 3-4 mai greu vizibile.
Intrebarea mea este: Ce as putea face, macar sa redau culoarea in punctele in care a sarit acel crom? Chiar daca va ramane o mica adancitura acolo...
Sa daca as putea sa repar si chestia aia cumva?
Ceva idei?
Dau funda celui mai explicit raspuns.
Multumesc anticipa

2 răspunsuri:
| LTAA a răspuns:

Rama aia, 'cromul' e doar un plastic vopsit, iti bati capul aiurea. Cumpara o husa si nu se va mai vedea cromul, si vei avea si telefonul protejat la cazaturi.

| Arthiom a răspuns:

Pai, incearca sa iei o bucata de folie de aluminiu (de bucatarie sau de la o ciocolata, dar sa nu fie colorata), fa-o mototol sa fie aproape 1 cm in diametru(poate fi si mai mare dar risti sa zgarii carcasa din material compozit). Acea biluta rezultata o "inmoi" putin in apa si freaca usor peste zgarieturi.(Incearca pe o portiune mica mai intai). Daca nu atunci cromul e zgariat pana la substrat, si ca sa repari asta ai nevoie ori de recromare ori sa inlocuiesti carcasa.