anonim_4396
| Anonim întreabă:

Imi pot recupera numarul Orange prepay.mi-am pierdut cartela. Imi trebuie neaparat acel numar.Am fost azi la un centru Orange Iasi.mi s-a spus ca singura modalitate este platirea unui abonament timp de 6 luni pentru recuperarea numarului, nu am tinut sa-mi fac abonament doar pentru recuperarea numarului. Daca este aici un reprezentant Orange astept!
Este posibil sa-mi recuperez numarul prepay fara a ma complica cu un abonament?

11 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Da, se poate! E foarte posibil sa fi intrebat la un partener Orange, iar acesta iti da numarul numai daca faci abonament. La reprezentanta Orange iti recuperezi sim-ul gratuit daca nu ai mai pierdut sau deteriorat cartela in ultimii 2 ani. Daca s-a mai intamplat recent, recuperarea numarului se va face contracost, fara abonament. Va trebui sa cauti o reprezentanta Orange, nu un partener, pentru a-ti rezolva problema. happy

| dannyel86 a răspuns:

In Carrefour Felicia Iasi exista centru Orange, precum si un partener al operatorului. La reprezentanta Orange mi-am schimbat eu gratuit, apoi contracost.

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Te rugam sa ne oferi numarul de telefon si adresa magazinului in care ai fost, pentru verificarea situatiei. Nu este necesar sa activezi un abonament pentru recuperarea unui numar de telefon.
O zi buna,
Orange Helper

| NoName234 a răspuns (pentru OrangeHelper):

Str. 14 Decembrie 1989, Nr.13 Iasi.
0741792021 acesta este fostul meu numar.

| OrangeHelper a răspuns (pentru NoName234):

Salut,
Iti confirm ca am transmis sesizarea catre departamentul Reclamatii pentru verificare. Colegii mei vor analiza situatia pe care ne-ai descris-o si te vor contacta in termen de 2 zile calendaristice.
O zi buna,
Orange Helper

| unuinplus a răspuns (pentru OrangeHelper):

A da?! Nu zau?! Dupa aproape 10 ani de Orange, mi-am mpierdut numarul in vara acestui an cand am fost la munca in UK, am venit acum cateva zile in tara si prima grija care mi-a fost, e sa imi recupar numarul pierdut, reincarcat mai luna de luna in astia aproape 10 ani. Merg la ambele sedii Orange din Oradea situate pe Republicii (in centru) si ce sa vezi?! Exact acelasi raspuns, nu se poate schimba doar cu abonament ca cica e numarul expirat. Pai cum mama lui proces verbal sa fie expirat cand perioada de valabilitate e de un an de zile de la ultima incarcare, si daca mai tin bine minte ultima incarcare am efectuat-o in Ianuarie acest an (2016), dar dansii de la Orange sustin ca a fost in Decembrie anul trecut, chiar si asa, nu a trecut un an de zile (inca suntem in noiembrie). Problema e ca am setat vreo 2 conturi bancare cu acel numar si nu am cum sa accesez conturile bancare plus contactele, majoritatea cunoscutilor au acel numar, in fine. As dori sa scap de acest abuz creeat de angajatii Orange si aroganta suprema cu care mi se vorbea ca si cum as fi un sarantoc daca nu imi fac abonament cel putin 6 luni de zile. NU VREAU sa imi fac abonament si NU mi se pare NORMAL o astfel de atitudine din partea unui operator, unde am contribuit cu bani pentru un SERVICIU de DREPT! Cer indreptarea situatiei cat mai urgent posibil. Deocamdata am un numar provizoriu si pot fii contactat pe el: 0755417329
Nu vreau sa ajung la ANOPC pentru asa ceva, dar daca mi se forteaza mana o fac cu placere, timp si bani am.

| OrangeHelper a răspuns (pentru unuinplus):

Salut,

Vrem si noi sa verificam ce s-a intamplat, insa pentru a face acest lucru avem nevoie de numarul tau de telefon. Ni-l poti oferi, te rugam?

O zi buna,
Orange helper

| unuinplus a răspuns (pentru OrangeHelper):

Sigur.
Acesta este numarul: 0752978644

| Toader_Ioan_1984 a răspuns:

Bună mau furat telu cum pot recupera numarul

| Cibireac_Alexandra_1999 a răspuns (pentru OrangeHelper):

Aceeași treabă am pățit și eu... Va rog frumos! Am pierdut cartela timp de câteva luni și a zis ca trebuie abonament...

| OrangeHelper a răspuns (pentru Cibireac_Alexandra_1999):

Salut,
Te asteptam in sectiunea de mesaje private cu numarul tau de telefon si adresa exacta a magazinului in care ai fost.
O zi buna,
Orange Helper