|

Salut TPU.



Stiind cu siguranta ca cineva m-a blocat in whatsapp, am sters conversatia ce o avusesem, si acum, din curiozitate, am incercat sa intru in agenda si sa ii trimit mesaj prin whatsapp, si am vazut ca imi apare din nou poza de profil a respectivei persoane, si ca este disponibil.



Este vreo diferenta intre fereastra din aplicatie si cand ii trimit mesaj din lista de contacte? Intreb pentru ca din moment ce am sters conversatia de acolo, nu sunt sigura cum functioneaza.



Multumesc anticipat.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu cred ca te-a deblocat. Daca te blocheaza, nu poti sa ii trimiti mesaje in niciun fel pe whatsapp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te-a blocat nu-i poti trimite mesaje sau iti apare o bifa sa atat ca si cum ar fi doar trimis (nu receptionat nu citit)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează