|

Salut TPU! Vreau sa cumpar un telefon.Acesta este un Huawei honor x3.Din revie-uri am auzit c a e chiar bun si din ce am vazut se misca chiar f bine.Singura problema e ca are Android 4.2.Stiti cumva daca pot sa fac upgrade la 5.0, 5.1 sau macar 4.4.Dau fundă!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

E depasit deja telefonul ala. Decembrie 2013, are deja 3 ani. Nu o sa primeasca nici un upgrade.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, poti sa iti pui ce versiune de Android doresti tu. De fapt pe orice smartphone (chiar si iPhone) se poate pune orice versiune de Android. Trebuie insa, sa iti faci root la telefon, ceea ce va determina pierderea garantiei. Procesul de root poate duce la un "brick", adica poti sa strici telefonul atat de tare incat sa nu mai pota fi reparat si prin urmare sa devina o caramida. Sansele de a strica un telefon in procesul de root variaza de la model la model. Iti sugerez sa cumperi un telefon care are deja versiunea de Android pe care ti-o doresti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E bun telefonul nu o sa ai probleme. s d avei putea sa-i faci Android 4.4 sau 5.0 la 5.1 nu cred ca are rost sa-i faci deoarece la orice telefon cand ii bagi o versiune de Android mai mare merge intepat(automat foloseste mai multa memorie si mai mult ram) dar la acesta nu va fi probleme, ia-l cu incredere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu merita, ia unul bun cu 5.1 ceva firma. Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează