| FeriFerika a întrebat:

Salut TPU, vreau sa stiu si eu daca e posibil sa pacalesc telefonul prin vreo aplicatie de pe cydia si sa ma pot folosi de o cartela din Romania in afara tari.
stiu ca o pot face cu alte aplicatii precum facebook, adica aleg eu locul si apare ca si cum as fi acolo. vreau sa stiu daca pot face la fel si cu cartela, nu vreau raspunsuri de genu "nu e posibil, punct "... daca puteti lasati-mi si mie un raspuns bun si langa el o explicatie... dau funda! multumesc anticipat.

1 răspuns:
| 5yus a răspuns:

Salut, așa este poți seta zona unde locuiești cu Facebook, google ( odată pe an poți schimba la Google ) însă, eu am avut o cartela Cosmote când am ajuns în Germania și a funcționat pe teritoriul Germaniei undeva la 1 an, după care am primit mai multe mesaje de la ei unde scria clar ca, sim-ul o sa fie blocat/închis/neutilizabil, daca NU o sa folosesc cartela preponderent înapoi în România, setări nu exista fiindcă cartela este urmărită prin diferite metode de Provider o să vadă unde o folosesti, câteva luni o să funcționeze chiar un an, însă după numai, oricum asta se întâmplă cred că din cauza roamingul-ui, oricum neactivat roamingul cartela nu o sa fie utilizabila in alta tara! Bafta