| Lucian_Ungureanu_1990 a întrebat:

Salutare. Recent am achizitionat un Iphone 3gs care are sistemul de operare IOS 4.1( telefonul cumparat la mana a 2-a)
Intrebarea mea este urmatoarea. As putea sa ii fac update la o versiune mai noua de IOS?

3 răspunsuri:
| RadikalGamer a răspuns:

Am avut și eu un iPhone 3G și am încercat să îi fac update. Avea iOS 3.1.3 sau ceva de genu și voiam să fac update la 4.2.1. Însă, după trei ore de așteptat am primit o eroare. Am încercat din noi și aceeași eroare. De ce? Era un iPhone dezactivat, adică nu puteam să-i mai fac nimic.

În fine, vezi dacă are jailbreak (dacă ai o aplicație Cydia). Daca are jailbreak, întâi fă un backup, după care poți liniștit să îi faci update.

| Dxi a răspuns:

Am avut iphone 3gs, de 32 giga, si l-am updatat pana la 6.1.4 ( sau chiar mai mult, nu imi aduc aminte, dar nu pana la 7 ). si nu a mers mai greu dupa, era la fel. bafta big grin

| th3on3 a răspuns:

Eu cred ca ar fi posibil sa-i faci un update, nubstiu sigur. In sensul ca cei de la Apple iti permit sa faci update de IOS la o versiune mai recenta, dar nu-ti pot spune sigur care ar fi, deodata ce nu detin un iphone, si mai ales un 3gs. Tot ce-ti pot spune sigur, dupa parerea mea, e faptul ca daca tu faci update la o versiune mult mai recenta de cat aia pe care o ai tu, si care (poate) functioneaza (se "misca") destul de bine, ar fi cam riscant sa-i faci update la o versiune de IOS recenta, deoarece ar putea avea nevoie de mai multe resure de cat cele pe care le detine un 3gs(ram, procesor, video s.a.). Acest lucru ar putea provoca incetinirea functionarii telefonului, blocarea sa si alte bug-uri, si nu prea iti convine deodata ce un downgrade e cam dificil de facut, nici nu cred daca ar fi posibil, nu-mi amintesc. Am lucrat pe ceva iphone-uri, dar mai de mult.