| DEALEmele a întrebat:

Salutare TPU am un Allview p4 life la care i-am schimbat recovery-ul si i-am pus unul custom si anume TWRP nu are nicio problema dar as vrea sa fac cumva sa ai schimb kernelul la android sa pun unul custom in care sa imi permita sa pun wifi-ul in mod de monitorizare am cautat pe internet si am gasit unele custom romuri care au si kernelul modificat dar nu as vrea sa schimb si romul cu totul pentru ca toate romurile pentru acest telefon care apropo original este un mediatek 6582 se gasesc romuri destule dar vreau doar kernelul sa il schimb pentru ca romurile toate au cate ceva in minus si nu prea imi convine sa trec de la romul lui original si stabil la unul plin de buguri. Vreau sa fac acest lucru pentru a putea utiliza aplicatia bcmon am vazut ca se poate face chestia asta si cu niste scripturi dar am incercat si scripturile si nu au mers ori wifi-ul chiar nu merge in mod de monitorizare cu bcmon chiar daca il modific manual ori scripturile nu au fost bune s-au bine configurate.


As dori daca se poate sa ma ajutati in vreun fel va rog frumos mi-ar fi de mare ajutor promit ca dau funda pentru cel care reuseste sa ma ajute happy

Daca cumva nu ati inteles intrebarea si la ce ma refer va rog frumos sa imi spuneti nu am sa ma supar.

1 răspuns:
| mcdonalik a răspuns:

Salut. Din pacate nu ai de unde sa gasesti un kernel separat pentru modelul tau. Cei de la XDA au modelele Allview doar in testare si singura modalitate este sa-ti modifici tu unul incepand de la codul sursa, si n-are rost sa depui atata munca. Cu respect!