|

Saluut! De cateva zile am primit un LG Optimus L7, iar dupa 2 zile, tata trebuia sa imi plateasca in plus 70 de euro cost suplimentar big grin. S-a enervat si a doua zi s-a dus la Vodafone, sa inchida netu'! Am facut eu crize 2 ore big grin si a zis ca daca iau un 10 se duce sa il activeze. La scoala dupa...2 saptamani am luat 10! M-am dus la tata, si a doua zi s-a dus la Vodafone sa il activeze. Nenea ala laughing a zis ca din setari pot si singura sa il activez! A venit tata, am vorbit, alea-alea si mi-a zis ce s-a intamplat. Am intrat la SETARI-RETELE-WI-FI si acolo zicea "Wi-fi activat" am inchis telefonul si l-am deschis a doua zi. Netu' tot nu mergea. Au trecut 3 saptamani NETUL TOT NU MERGEEE! Ce pot sa fac? PLZ ajutati-ma! FundaVOT!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dacă telefonul este la abonament, cu opţiune de net inclusă, atunci netul NU a fost "închis"...

Dacă opţiunea de net a fost achitată/activată separat atunci e posibil ca netul 3G să fie "închis".

Oricum, costul suplimentar l-ai făcut prin navigare şi download ( de diverse chestii ) la netul 3G, NU prin wi-fi!

Pentru a evita costul suplimentar POŢI dezactiva conexiunea 3G şi navighezi pe net prin wi-fi ( te conectezi la un router wi-fi din locuinţă, ori o reţea din vecini, sau de la un wi-fi gratuit al unui local ).

1 răspuns:
| a răspuns:

Pentru ce trebuia sa iti plateasca acest cont suplimentar? Inseamna ca tu ai intrat pe net la greu.Si nu cu wi-fi.Cu wi-fi nu platesti nimic. Daca ai telefon compatibil.Noi cu ce sa te ajutam?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează