| Catalin180900 a întrebat:

Samsung galaxy s4 black edition sau Iphone 5c? va rog spuneti-mi deoarece am de ales intre cele doua, si nu stiu pe care sa-l iau...
initial as fi mers pe Samsung galaxy s4, dar am auzit lucruri bune si despre iphone... Care sa-l iau? puteti argumenta?

5 răspunsuri:
| RaduTN a răspuns:

Alege Samsung Galaxy S4!

| LenoreVoldaren a răspuns:

Acum depinde care sistem de operare îți place, android sau iOS. Și mărimea telefonului contează.
Spre exemplu, dacă vrei un telefon accesibil, mereu la îndemână, să-l poți ține cu ușurință într-o singură mână, jocuri, aplicații diverse, navigat pe net, muzică, un videoclip-două, atunci alege un iPhone de orice fel.
Însă dacă vrei telefonul pentru jocuri mai sofisticate ca să te iei la întrecere cu toți băieții, filme, și puțin umblat pe net, alege Samsung. Te vei bucura de nenumăratele aplicații gratuite, de atâtea opțiuni de customizare și de ecranul mare și generos al lui S4.
De asemenea, pe iPhone îți poți pune la fel de multe aplicații, dar cam 20-30% din ele costă bani.
Și pe iOS mi se pare că aplicațiile sunt mai "îngrijite", adică spre ex. la aplicația ask.fm deja se poate demult face video în timp real, dar pentru android nici după un an de zile nu a venit update-ul.
Acum depinde de tine ce alegi. Succes.

| umbra09 a răspuns:

Daca folosesti telefonul pentru jocuri ar fi bine sa alegi telefonul cu android adica Samsungul daca vrei un telefon ca sa navigezi pe internet la o viteza buna usor de folosit alege Iphon-ul
Depinde ce sistem de operare iti place sunt total diferite...

| AndreiAndreiP a răspuns:

Samsung Galaxy S4, este mai rezistent, este mai mare si aata bine laughing Telefoanele Samsung in general sunt mai rezistente ca Iphone-urile.

| diablo2 a răspuns:

Iphone 5c este fabricat din aluminiu, are ecran retina, Din Google Play Store poti descarca virusii, sau alte programe care iti dauneaza grav sanatatii tale si a telefonului tau. Din Appstore descarci sigur.