| GrigorePurta a întrebat:

Telefonul HTC tattoo este smartphone?
http://telefonultau.eu/products/HTC-Tattoo-Black.html
spuneti-mi niste detalii despre acest telefon
va multumesc!
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Pai..cand a fost lansat, putea fi considerat un smartphone destul de bun! Dar.a fost lansat acum 4 ani - Si acum, nu stiu daca se mai poate numi asa. Dar, avand in vedere ca are Android(versiune antica) si procesor care mai apare si in zilele acestea pe smartphoneuri (528mhz), da, se poate considera un smartphone!
Dar nu merita..Ecran prea mic, prea prost, touchscreen prost, procesor prost., nu poti sta pe routere N, etc. Nu mai merita! S-a dus perioada lui!
Si..esti sigur/a ca vrei sa dai 400Ron pe ACEST telefon? Stiu niste telefoane care sunt si mai bune, si mai ieftine!
1.ZTE Blade (http://www.ilexgsm.ro/......de--Black/ 60Ron mai ieftin, si mai bun din aproape toate categoriile! Ecran mai mare, mai bun, procesor, camera, dimensiuni, etc!
Saaau, daca vrei sa iti iei un telefon mai bun, (tot cu 400Ron), recomand ZTE Blade II! (http://www.gsmarena.com/zte_blade_ii_v880+-4608.php) (http://www.altex.ro/......luetooth)! Acesta este un smartphone adevarat! Ecran 3.5" Super AMOLED, Rezolutie mare, 512MB RAM, WLAN Protocol N, Camera 5MP, Procesor SUPER BUN pentru acest pret.+ ca se poate upgrada la Android v4.0 ICS! Si mi se pare mai bun decat v1.6le aflat pe Tattoo!
Succes; Sper ca te-am putut ajuta!

| GrigorePurta explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Iti multumesc ca m-ai ajutat cu telefoanele si acel telefon zte blade este foarte bun si iti multumesc pentru recomandarea ta dar... cand m-am uitat pe acel site am gasit un telefon mai bun (cred) http://www.ilexgsm.ro/......10--Black/
si mie mi se pare mai bun adica (camera de 5 mp, card microSD inclus, android 2.2, pret bun ) si sa imi spui daca acest telefon este bun.
Multumesc!

| GrigorePurta explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Vreau sa cumpar telefonul de pe gsmarena zte blade 2 v880 dar nu stiu cum sa il cumpar (nu scrie nici pret nimic)

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru GrigorePurta):

Salut! In primul rand -
Stiu de Liquid Mini, dar era mai scump - se pare ca s-a ieftiinit! Ti-as zice sa il alegi pe acesta daca ai avea de ales intre asta si Blade I, dar Blade II mi se pare net superior Acerului!
Link la Blade2 : http://www.altex.ro/......bluetooth! Si este ALTEX - Site cunoscut, deci nu trebuie sa te temi ca o sa iti dea vreo replica!
Deci acel acer..imi place, ecran foarte bun, arata bine, procesor acceptabil, 512MB RAM, dar totusi..vezi ca nu se compara cu Blade 2! :http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3711&idPhone2=4608
Aaa..si vezi ca PPi la Acer Liquid Mini este de fapt -180PPi-!
Succes!

| GrigorePurta explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Dar de unde pot cumpara zte blade 2 ca nu gasesc si pe site-ul gsmarena nu scrie pretul...

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru GrigorePurta):

Aaa..nu vezi linkul de la ALTEX? Crezi ca nu iti arata pretul, daca acel site incearca sa vanda un telefon?
Si nu te mai uita la preturile de pe GSMARENA, sunt INUTILE si nu coincid cu cele de la noi. Plus ca preturile raman fixe la ei, indiferent de deprecierea timpului. GSMARENA NU ESTE SITE DE VANZARI!

| GrigorePurta explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Multumesc mult! si cand cumpar telefonul de la altex o sa imi dea microSD inclus si casti sau nu?

8 răspunsuri:
| vladelvis a răspuns:

Are un ecran de 2.8 inches, 143 ppi pixel density, 256mb ram, camera de 3. 15mp, android 1.6, si un procesor de 528 Mhz, nu este prea bun telefonul, da este un smartphone, dar nu ti-l recomand!