Vreau si eu sa fluier FARA degete. Ma tot chinui intruna dar nu- mi iese. Stiu sa fluier in degete, dar vreau fara. Ma poate invata cineva? Primul raspuns CORECT primeste FUNDA PS : Nu incepeti...? (mai mult)
Hey guys, am şi eu o curiozitate! Dar pentru că sunt un leneş, nu o să caut pe google, şi o să vă întreb pe voi ( cunoscătorii). Puteţi să- mi spuneţi şi mie cât câştigă un youtuber...? (mai mult)
Hei... imi poate spune si mie cineva pe ude as putea sa ies sa cu prietenele mele? Daca stiti ceva locaruri in Cluj... P.S. avem in jur de 14 ani daca conteaza.
Pe parcursul unei zi mă plictisesc foarte repede, așa că vă rog să îmi dați idei de făcut ca plictiseala să dispară. Fundiță!
Bună ziua. Aș avea nevoie de niște sugestii de cluburi/restaurante unde aș putea să îmi aniversez majoratul (fac 18 ani pe la mijlocul lunii august). Ideea este că vreau să chem aproximativ 30 ...? (mai mult)
În câteva luni o să fie ziua mea și o să îmi invit cei mai buni prieteni, iar după o să o petrec cu familia, dar mă rezum doar la partea cu cei mai buni prieteni. Tema petrecerii aș...? (mai mult)
Cine stie vreun strand in Bucuresti, sectorul 2?
Buna TPU Intreb ce faceți in vacanta? (Intrebare adresata tuturor persoanelor pana in 18 ani)
Hey. E mijlocul lui iulie şi simt că trece vara iar eu nu fac absolut nimic :)). Am 14 ani şi habar n- am ce să fac. Eu vreau doar distracţie. Să ies, petreceri, distracţii, muzică, mare. Dar...? (mai mult)
Heiii TPU! Voi cum va distrați vara asta? V-ati propus să faci ceva anume? Care sunt cele mai tari lucruri pe care le poți face vara?
Stie cineva daca la strandul moghioros se poate intra cu mancare si suc?
Salut, am o intrebare, pot sa fac poza cu animatoarea in club, adica zice cineva ceva? dau funda :D
Cine stie locuri dubioase din Suceava?
Salut, aș dori să știu ceva păreri despre ștrandul berceni, acela din zonă Brâncoveanu - șoseaua luica. Dacă ați fost acolo. Dacă e ok pt copii. Ceva recomandări de ștranduri în București...? (mai mult)
Unde gasesc prin Cluj un studio foto care sa faca poze si sa le scoata pe loc? Multumesc anticipat!
Nu stiam ce categorie sa pun pentru intrebarea mea, deci am pus conversatii. Probabil ca e o intrebare ciudata, dar trebuie sa incerc, nu? Aproape in fiecare seara eu si cu un vecin stam...? (mai mult)
as vrea niste,, teme" pentru o petrecere in pijamale Dau funda
sunt noua si vreau sa organizez o petrecere in pijamale. Vreau,va rog, niste idei pentru petrecere. Dau funda
De unde se vede tot orasul Bacau? Adica de unde pot vedea orasul noaptea?
Ce pot face? ma plictisesc! :(
Salut,la cat incepe astazi enduro in centrul Sibiului?
Salut,la cat incepe enduro in centrul Sibiului?
Ce stranduri din timisoara stiti care sa aiba topogane cu apa faine Fundita
Heii. Ce jocuri sau activatati interesante poți face la o zi de naștere? P.S. pt copii de 14 ani
Hey, am nevoie de intrebari si provocari, cele mai tari vor primi funda
Ahm...credeti ca daca merg intr-o tabara unde transportul, masa, cazarea si masa pe drum imi sunt asigurate imi ajung aproximativ 200 de lei la mine?
Ce faceti in vacanta aceasta?
Salutare tuturor stie cineva daca mai sunt cursuri de inot in craiova? La laguna albastra stiu ca era da parca s-a inchis
Piscinele de la water-parc otopeni sunt adanci? Trebuie sa merg miercurea asta cu gagica-mea si nu stiu sa inot, deci sa mai merg sau nu?
Care este cel mai misto parc aventura din bucuresti? ( adventure park )
Ce ati facut astazi? Cum v-ati simtit?
Buna Este Vara. 10 Iulie. As vrea ca Vara asta sa nu ma plictisesc ca celelalte veri. As vrea ca Vara aceasta sa fac ceva de neuitat. Cine are idei sa mi le spuna si le voi primi cu maree placere....? (mai mult)
Cat costa cursurile de inot la bazinul Olimpia Vitan si la bazinul Dinamo?
M- ar interesa sa aflu preturile la Aqua Garden Militari (de la cine a fost si isi aminteste mai cu exactitate sau aproximativ). Spre exemplu la pizza, cocktail- uri, sucuri, bere, ...? (mai mult)
Se apropie majoratul meu. Nu stiu unde sa il fac, ce cantaret sa aduc. Ceva idei?
Salut ..nu am fost la strand niciodata...trebuie sa stiu sa inot eu am 1.75 inaltime? sunt dusuri, cad trebuie sa faci dus? vestiare? cum e acolo?
Ce activitati pot face in Bucuresti? Am fost deja la cinema, piscina, paintball, lasermaxx, escaperoom. Alte sugestii? Va rog, nu sugestii gen plimbare in parc.
Ce escape room din bucuresti vi se pare cel mai tare? Si ce camera de la acesta? Eu am fost in break-out la camera Sherlock pana acum.
Este cineva din grupul Junimea care sa-mi poata da o invitatie? Multumesc anticipat.
De unde pot sa cumpar inghetata in apropierea Parcului Venus, de langa Opera Bucuresti?
Vreau niste chestii interesante de facut vara asta :) :D. Aveti idei? Am 15 ani;)
Ce pot face vara sa nu ma plictisesc cand stau acasa.Raspunsul cu cele mai multe idei primeste funda
Salut, stiti vreo piscina cu tobogane din Ploiesti sau din Prahova?
Imi puteti spune cateva jocuri care se joaca in aer liber? Dau Funda!
Voi in vacanta faceti nopti albe?
Ce sa fac sa nu ma mai plictisesc? :(
Știți ceva de un Ștrand in Predeal? Si cam cat ar fi intrarea...
Cine poate sa imi recomande si mie niste piscine/straduri bune din Bucuresti? (acceptabile la pret )Multumes anticipat.
Cateva leacuri anti plictiseala in afara de lenevitul in fata calculatorului? Dau funda pentru cele mai multe si folositoare. :D
nu am fost pana acum la vreun strand, am mers tot timpul la mare ...si nu stiu mai nimic ...cum?, unde? te schimbi in costumul de baie. trebuie sa inchiriez sezlong?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sawarekh întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
1231242 întreabă:
acirneanu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!