| AndreeeDeea a întrebat:

Heiii TPU! Voi cum va distrați vara asta? V-ati propus să faci ceva anume? Care sunt cele mai tari lucruri pe care le poți face vara?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Momentan imi pierd vara dar planuri am multe...
Mi-am propus sa fac in fiecare zi program de forta 1-2 ore, sa alerg etc ...astazi cand a ajuns cronometrul la 30 de minute am terminat cu totul...eram prea plictisit. E bine ca am ajuns macar la 30 de minute, saptamana trecuta nu faceam decat vreo 12-17 tinand cont ca mi-am propus sa fac 1-2 ore, iti dai seama.

Ce fac eu?
Fac amv-uri, mixez muzica, fac imagini in photoshop, probleme la info, citesc (Momentan mai am un pic si termin cartea Dracula de Bram Stoker), scriu un fel de carti-povesti (au cam 100-200 de pagini, imi place mult sa scriu) Scriu pe tableta nu de mana...

Fa-ti un program daca vrei, eu doar asa sunt in stare sa fac ceea ce mi-am propus, daca nu am program atunci la sigur ma duc sa fac altceva, sa pierd timpul sau sa ma uit la anime-uri.
*Ma uit foarte mult la anime-uri.
Cam atat...

Am si eu 3 prieteni buni alaturi de care mai ieseam prin oras, ne mai distram (cam la 1-2 zile) De o saptamana au plecat cine stie pe unde (pe la tara/pe la rude)si nici macar la telefon nu raspund...Iti dai seama.

Fa-ti un program, altcumva o sa fi mereu tentata sa faci altceva.
Lucruri tari? Fiecare cu ce ii place... du-te la piscina cu prietenele, cheama-le pe la tine si distrati-va de oricate ori ai ocazia.
Succes!

2 răspunsuri:
| Sociopat a răspuns:

Mi-am propus sa merg in vama sa ma droghez si sa beau mult cu prietenii. Probabil ca o sa fac asta dupa ce rezolvam cu admiterea la facultate.

| AsteptareaMoarteNuAre a răspuns:

Eu încerc să învăţ puţină limbă franceză. Pentru că intru în clasa a IX-a şi eu nu ştiu decât germană şi engleză.