Hi:) cine imi spune ce pot face cu cd-uri vechi? vreau lucruri dragute ca acestea http://babel-thoughts.blogspot.com/2011/05/ce-puteti-face-din-cd-uri-vechi.html vreau un link ceva...:x mersi anticipat!? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce s-a intamplat in episodul de astazi(9.07.2011) din Bella calamidades(Suflet ratacit) de pe acasa?
As vrea sa dau o petrecere gen pyjamaparty si nu prea mai am idei cum sa aranjes si ce muzica sa mai pun, ce snacksuri sa cumpar, ce film sa vedem. Cel mai bun raspun primeste funda! Multumesc...? (mai mult)
Eu am fost la un prieten care avea un cais, acesta fiind dat cu otrava impotriva insectelor/ viermilor etc. Eu am mancat vreo 7 caise, numai ca dupa aceea sa aflu ca au fost date cu acea substanta. As...? (mai mult)
Am si eu o problema:D...am intrat in control panel, si am dat la"folder options", la view.Si am selectat alea pe acolo la nimereala draq si dupa ce am dat OK s-a intamplat ceva naspa.Am intrat in folderu? (mai mult)
Buna TPU vreau si eu sa stiu cu se numeste saitu oficial al desenelor alea robotzi? La un raspuns rapid panblik ai primit
PENTRU IMPATIMITII DE METIN2: Cum sa faceti rost de MD GRATIS si fara hack. Urmariti acest filmulet iar in cazul in care vreti sa va faceti cont voi pune un link. Film de prezentare: http://www.youtube.com/watch?v=EIEvN_nnozo&...? (mai mult)
Ce se intampla daca mananci carne de om? Ti se afecteaza sanatatea? Intreb asta pentru ca am vazut un film postapocaliptic in care niste tipi au mancat carne de om si le tremurau mainile constant.
Care este citatul vostru preferat ?
Cine stie un program de downloadat muzica filme jocuri si chesti tari spuneti plzzz dau fundita :*
De ce is prost?
Raspundeti-mi toti! In seara asta la 01 plec la mare si as vrea sa stiu ce pot face in masina. [Nu pot adormi fiindca am baut acum o cafea si am dormit ziua ] Multumesc mult!:*Funda!
Mama cum a castigat Bute.cum vi s-a parut? la "the :(fight) " (sorry dar mamutoi cu box nu exista)
Sa iti faci un grup de prieteni pe clopotel.ro este gratuit?
Hay as vrea sa schimb sablonu blogului meu in wordpress am incercat da nu mil incarca de loc help my dau fund ok http://cevamainou.wordpress.com/
Mi-am bagat NOD32 la windows 7 si dupa ce l-am instalat imi mergea foarte greu calculatorul de parca ar avea memoria plina, pe urma am incercat sa-l dezinstalez din control panel si imi aparea "eroare...? (mai mult)
Of, m-am saturat de intrebarile cu Metin 2, nu voi primi niciodata, nicio fundita, pentru ca habar nu am, ce este Metin de nici un numar.
Hei. Spuneti-mi si mie niste jocuri pentru ipod touch [ sunt fata ]. Cele mai dragute funda si restul vot. Merci mult :*
Cine imi zice toate jocurile cu Prince Of Persia in ordine?
Intrebare pentru cei ce joaca OurWorld:Daca am in inventar niste haine ce vreau sa i le dau cuiva, cum fac sa le dau?
Hey am si eu nevoie de ajutor... de ziua mea vreau sa am o tema pentru petrecere si nu prea stiu care sa fie. dau fundita. pup
Funda! Vreau sa imi iau un calculator> Procesor AMD Sempron LE-140 2.70GHz AM3 1MB (45W) BOX, MB ASROCK Nforce 630A + GeForce7025, Skt AM2, Memorie Sycron DDR2/800 2GB PC6400, HDD Samsung 250GB/SATA2/7200rpm,...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot vedea episodadele din 8 iulie subtritrate in limba romana din serialul vampire knight
Sallz TPU:-h cum pot sa-mi fac un costum de tiganca, am nevoie Urgent va rog raspundeti repee; ), vreau ceva simlpu de facut sau de gasit(daca stiti prin constanta de unde pot lua unul)(plzz si niste...? (mai mult)
Buna TPU. Am o cartela de cosmote, dar i.am spus unei prietene sa ma sune aceasta mi. a spus ca atunci cand suna spune ca numarul este blocat. Am verificat daca am scris numarul gresit si ea la fel. Dar...? (mai mult)
Cine este Nicola Formichetti?
Cainele meu daca ii dau mancare acum peste doua ore ma musca dc? dau funda
Imi trebuie o imagine tare cu InuYasha, care sa mi-o imprim pe un tricou.
Heii... La barn buddy pe fb, jocul din bara este gratis? Mersiii :*
Este cineva care se duce maine la concertul Bon Jovi? Daca da, pe la ce ora va duceti? Am inteles ca accesul se face incepand cu ora 15(asa scrie pe bilete), dar concertul incepe doar la ora 20.
Lume ce pot sa fac cand ma plictisesc si nu mai am nici un joc pe calculator care m-ar face sa nu mai fiu plictisit? Cine stie sa imi zica va rog ca ma dispera mereu plictiseala asta si nu repet! Nu citesc...? (mai mult)
Spuneti-mi tot ce se spune despre RAZBUNARE (de bine sau de rau)... ceva gen status! Ms. pup
Mai deci...Am instalat nero7 si imi cere serial number am scris mai multe dar zice ca sunt gresite:| va rog da-timi si miee! URGENT!
Cine imi da si mie un cont webkinz cu un orice animal in afara de pisica si catel si n-ar strica sa fiu si un membru lux dau funda si voturi
Anu` asta mai incepe "iubirea face farse" sau cum se numea?
Peste o saptamana vreau sa ma duc sa vad la cinema harry potter and the deathly hallows 2 si am vazut ca pretul este intre 27-39 lei. La toate cinemaurile sunt reduceri pentru elevi? Daca ma duc cu...? (mai mult)
Era o imagine, cu un om trist, si mai incolo era un ursulet sau caine roz parca tot trist. FUNDA!
Bună TPU, am o problema destul de măreață... mâine merg la Aqua Magic in Medgidia(cel de sub pod). Știe cineva prețul exact pentru copii și pentru adulți? Vă rog vreau sa știu cam cât să îmi? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare pentru fetele care au fost anul trecut in clasa a 9-a.stiti, eu imi doresc foarte mult sa particip la balul bobocilor, si as vrea sa stiu care sunt criteriile pe care se selecteaza...? (mai mult)
Hey...eu am Google Chrome si cand dau pe o imagine imi zice ca se incarca da nu se mai incarca... ce pot face sa se incarce pentru. ca nu mai pot lua nicio poza de pe google[fudita]:D
am 15 ani, sunt fata si am absolvit clasa a 8-a cu o medie destul de mare-9, 27 Ma intrebam daca imi pot gasi un job pe timpul verii, preferabil in Ploiesti... . Ma descurc la engleza si...imi? (mai mult)
㋛ Am si eu o intrebaree :D stiti cumva cand apare filmul Drag me to hell 2? ㋛
Ce colectie este la Mc donald's este cumva kung fu panda sau s-a schimbat colectia daca s-a schimbat spuneti-mi ce colectie este?
Este un concurs si vreau sa aflu raspunsul la o intrebare oarecum simpla. Daca ii aruncati unei persoane in timp ce doarme apa ( cam o cana plina de apa) se poate trezii instantaneu? FUNDA
Ce faci acum? La ce te gandesti? Si eu ma gandesc la ceva.Nu stiu cui sa-i dau funda. Vrei uh?
Salut, dati-mi va rog un cod webkinz va implor dati-mi la mesaj privat voi face orice ce nu implica chesti serioase. Dati la mesaj privat nu la raspuns! Va voi da multe funde! Daca vreti multe funde...? (mai mult)
Cum credeti voi ca as putea face bani vara asta? Am 12 ani si sunt din nasaud
Azi incepe sezon nou "in puii mei"? pentru vanatorii de funda va dau
Atentie! Puteti sa-mi spuneti unde se poate de gasit foi de odihna sau (putiofka)la tabara Caping sau Zimbet in turul 4, 5 sau 6? Urgent
Buna ziua TPU de cateva zile calculatorul meu merge tot mai greu si cand dau sa scaneze Antivirusul 2011 AvG imi da 800 si ceva de chesti rosi dar nu vreau sa instalez windows-ul ce pot sa fac? (dau fundita...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
emilianaliminita1234567 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!