TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Timp Liber / Going Out

Timp Liber / Going Out

• 1849
  • 1850
  • 1851
  • 1852
  • 1853
maryellen91
în 10 Iulie 2011 | maryellen91 întreabă:

Hi:) cine imi spune ce pot face cu cd-uri vechi? vreau lucruri dragute ca acestea http://babel-thoughts.blogspot.com/2011/05/ce-puteti-face-din-cd-uri-vechi.html vreau un link ceva...:x mersi anticipat!? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MyDestiny_6832
în 10 Iulie 2011 | MyDestiny_6832 întreabă:

Imi poate spune cineva ce s-a intamplat in episodul de astazi(9.07.2011) din Bella calamidades(Suflet ratacit) de pe acasa?

1
Răspunde Raportează
shamanka3000
în 10 Iulie 2011 | shamanka3000 întreabă:

As vrea sa dau o petrecere gen pyjamaparty si nu prea mai am idei cum sa aranjes si ce muzica sa mai pun, ce snacksuri sa cumpar, ce film sa vedem. Cel mai bun raspun primeste funda! Multumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Acasete
în 10 Iulie 2011 | Acasete întreabă:

Eu am fost la un prieten care avea un cais, acesta fiind dat cu otrava impotriva insectelor/ viermilor etc. Eu am mancat vreo 7 caise, numai ca dupa aceea sa aflu ca au fost date cu acea substanta. As...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
adytzusiatat
în 10 Iulie 2011 | adytzusiatat întreabă:

Am si eu o problema:D...am intrat in control panel, si am dat la"folder options", la view.Si am selectat alea pe acolo la nimereala draq si dupa ce am dat OK s-a intamplat ceva naspa.Am intrat in folderu? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GM142
în 10 Iulie 2011 | GM142 întreabă:

Buna TPU vreau si eu sa stiu cu se numeste saitu oficial al desenelor alea robotzi? La un raspuns rapid panblik ai primit

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iulie 2011 |

PENTRU IMPATIMITII DE METIN2: Cum sa faceti rost de MD GRATIS si fara hack. Urmariti acest filmulet iar in cazul in care vreti sa va faceti cont voi pune un link. Film de prezentare: http://www.youtube.com/watch?v=EIEvN_nnozo&...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
GicaSpatanu
în 10 Iulie 2011 | GicaSpatanu întreabă:

Ce se intampla daca mananci carne de om? Ti se afecteaza sanatatea? Intreb asta pentru ca am vazut un film postapocaliptic in care niste tipi au mancat carne de om si le tremurau mainile constant.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iulie 2011 |

Care este citatul vostru preferat ?

15
Răspunde Raportează
sebi_4279
în 9 Iulie 2011 | sebi_4279 întreabă:

Cine stie un program de downloadat muzica filme jocuri si chesti tari spuneti plzzz dau fundita :*

5
Răspunde Raportează
ioana01_5849
în 9 Iulie 2011 | ioana01_5849 întreabă:

De ce is prost?

11
Răspunde Raportează
BlackEye
în 9 Iulie 2011 | BlackEye întreabă:

Raspundeti-mi toti! In seara asta la 01 plec la mare si as vrea sa stiu ce pot face in masina. [Nu pot adormi fiindca am baut acum o cafea si am dormit ziua ] Multumesc mult!:*Funda!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2011 |

Mama cum a castigat Bute.cum vi s-a parut? la "the :(fight) " (sorry dar mamutoi cu box nu exista)

6
Răspunde Raportează
RalucaSahnada
în 9 Iulie 2011 | RalucaSahnada întreabă:

Sa iti faci un grup de prieteni pe clopotel.ro este gratuit?

8
Răspunde Raportează
f1r3TiG3R
în 9 Iulie 2011 | f1r3TiG3R întreabă:

Hay as vrea sa schimb sablonu blogului meu in wordpress am incercat da nu mil incarca de loc help my dau fund ok http://cevamainou.wordpress.com/

1
Răspunde Raportează
pse2
în 9 Iulie 2011 | pse2 întreabă:

Mi-am bagat NOD32 la windows 7 si dupa ce l-am instalat imi mergea foarte greu calculatorul de parca ar avea memoria plina, pe urma am incercat sa-l dezinstalez din control panel si imi aparea "eroare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
elena
în 9 Iulie 2011 | elena întreabă:

Of, m-am saturat de intrebarile cu Metin 2, nu voi primi niciodata, nicio fundita, pentru ca habar nu am, ce este Metin de nici un numar.

4
Răspunde Raportează
AddaXD
în 9 Iulie 2011 | AddaXD întreabă:

Hei. Spuneti-mi si mie niste jocuri pentru ipod touch [ sunt fata ]. Cele mai dragute funda si restul vot. Merci mult :*

1
Răspunde Raportează
OmulUmbrei
în 9 Iulie 2011 | OmulUmbrei întreabă:

Cine imi zice toate jocurile cu Prince Of Persia in ordine?

4
Răspunde Raportează
KimmyNaNa
în 9 Iulie 2011 | KimmyNaNa întreabă:

Intrebare pentru cei ce joaca OurWorld:Daca am in inventar niste haine ce vreau sa i le dau cuiva, cum fac sa le dau?

3
Răspunde Raportează
LuLu246
în 9 Iulie 2011 | LuLu246 întreabă:

Hey am si eu nevoie de ajutor... de ziua mea vreau sa am o tema pentru petrecere si nu prea stiu care sa fie. dau fundita. pup

5
Răspunde Raportează
Ejkoli
în 9 Iulie 2011 | Ejkoli întreabă:

Funda! Vreau sa imi iau un calculator> Procesor AMD Sempron LE-140 2.70GHz AM3 1MB (45W) BOX, MB ASROCK Nforce 630A + GeForce7025, Skt AM2, Memorie Sycron DDR2/800 2GB PC6400, HDD Samsung 250GB/SATA2/7200rpm,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
smile20000
în 9 Iulie 2011 | smile20000 întreabă:

Stie cineva un site unde pot vedea episodadele din 8 iulie subtritrate in limba romana din serialul vampire knight

3
Răspunde Raportează
deya_2793
în 9 Iulie 2011 | deya_2793 întreabă:

Sallz TPU:-h cum pot sa-mi fac un costum de tiganca, am nevoie Urgent va rog raspundeti repee; ), vreau ceva simlpu de facut sau de gasit(daca stiti prin constanta de unde pot lua unul)(plzz si niste...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Uw33Ty
în 9 Iulie 2011 | Uw33Ty întreabă:

Buna TPU. Am o cartela de cosmote, dar i.am spus unei prietene sa ma sune aceasta mi. a spus ca atunci cand suna spune ca numarul este blocat. Am verificat daca am scris numarul gresit si ea la fel. Dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Robin
în 9 Iulie 2011 | Robin întreabă:

Cine este Nicola Formichetti?

3
Răspunde Raportează
TheAlternativeBeauty
în 9 Iulie 2011 | TheAlternativeBeauty întreabă:

Cainele meu daca ii dau mancare acum peste doua ore ma musca dc? dau funda

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2011 |

Imi trebuie o imagine tare cu InuYasha, care sa mi-o imprim pe un tricou.

1
Răspunde Raportează
deea_4470
în 9 Iulie 2011 | deea_4470 întreabă:

Heii... La barn buddy pe fb, jocul din bara este gratis? Mersiii :*

2
Răspunde Raportează
iuli
în 9 Iulie 2011 | iuli întreabă:

Este cineva care se duce maine la concertul Bon Jovi? Daca da, pe la ce ora va duceti? Am inteles ca accesul se face incepand cu ora 15(asa scrie pe bilete), dar concertul incepe doar la ora 20.

2
Răspunde Raportează
Nuimicitinumele
în 9 Iulie 2011 | Nuimicitinumele întreabă:

Lume ce pot sa fac cand ma plictisesc si nu mai am nici un joc pe calculator care m-ar face sa nu mai fiu plictisit? Cine stie sa imi zica va rog ca ma dispera mereu plictiseala asta si nu repet! Nu citesc...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Dana
în 9 Iulie 2011 | Dana întreabă:

Spuneti-mi tot ce se spune despre RAZBUNARE (de bine sau de rau)... ceva gen status! Ms. pup

1
Răspunde Raportează
MiSsDaRkY
în 9 Iulie 2011 | MiSsDaRkY întreabă:

Mai deci...Am instalat nero7 si imi cere serial number am scris mai multe dar zice ca sunt gresite:| va rog da-timi si miee! URGENT!

7
Răspunde Raportează
AlexUnder
în 9 Iulie 2011 | AlexUnder întreabă:

Cine imi da si mie un cont webkinz cu un orice animal in afara de pisica si catel si n-ar strica sa fiu si un membru lux dau funda si voturi

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2011 |

Anu` asta mai incepe "iubirea face farse" sau cum se numea?

1
Răspunde Raportează
AlexHD_5315
în 9 Iulie 2011 | AlexHD_5315 întreabă:

Peste o saptamana vreau sa ma duc sa vad la cinema harry potter and the deathly hallows 2 si am vazut ca pretul este intre 27-39 lei. La toate cinemaurile sunt reduceri pentru elevi? Daca ma duc cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mindjack
în 9 Iulie 2011 | Mindjack întreabă:

Era o imagine, cu un om trist, si mai incolo era un ursulet sau caine roz parca tot trist. FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Alexoutza
în 9 Iulie 2011 | Alexoutza întreabă:

Bună TPU, am o problema destul de măreață... mâine merg la Aqua Magic in Medgidia(cel de sub pod). Știe cineva prețul exact pentru copii și pentru adulți? Vă rog vreau sa știu cam cât să îmi? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RecycleBin
în 9 Iulie 2011 | RecycleBin întreabă:

Buna am si eu o intrebare pentru fetele care au fost anul trecut in clasa a 9-a.stiti, eu imi doresc foarte mult sa particip la balul bobocilor, si as vrea sa stiu care sunt criteriile pe care se selecteaza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dandy250
în 9 Iulie 2011 | Dandy250 întreabă:

Hey...eu am Google Chrome si cand dau pe o imagine imi zice ca se incarca da nu se mai incarca... ce pot face sa se incarce pentru. ca nu mai pot lua nicio poza de pe google[fudita]:D

8
Răspunde Raportează
zinalk
în 9 Iulie 2011 | zinalk întreabă:

am 15 ani, sunt fata si am absolvit clasa a 8-a cu o medie destul de mare-9, 27 Ma intrebam daca imi pot gasi un job pe timpul verii, preferabil in Ploiesti... . Ma descurc la engleza si...imi? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xXxKiduxXx35
în 9 Iulie 2011 | xXxKiduxXx35 întreabă:

㋛ Am si eu o intrebaree :D stiti cumva cand apare filmul Drag me to hell 2? ㋛

1
Răspunde Raportează
BetaAlfaGamaDelta
în 9 Iulie 2011 | BetaAlfaGamaDelta întreabă:

Ce colectie este la Mc donald's este cumva kung fu panda sau s-a schimbat colectia daca s-a schimbat spuneti-mi ce colectie este?

1
Răspunde Raportează
AlexHD_5315
în 9 Iulie 2011 | AlexHD_5315 întreabă:

Este un concurs si vreau sa aflu raspunsul la o intrebare oarecum simpla. Daca ii aruncati unei persoane in timp ce doarme apa ( cam o cana plina de apa) se poate trezii instantaneu? FUNDA

7
Răspunde Raportează
Ziiziii
în 9 Iulie 2011 | Ziiziii întreabă:

Ce faci acum? La ce te gandesti? Si eu ma gandesc la ceva.Nu stiu cui sa-i dau funda. Vrei uh?

13
Răspunde Raportează
FaraNume_1062
în 9 Iulie 2011 | FaraNume_1062 întreabă:

Salut, dati-mi va rog un cod webkinz va implor dati-mi la mesaj privat voi face orice ce nu implica chesti serioase. Dati la mesaj privat nu la raspuns! Va voi da multe funde! Daca vreti multe funde...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BlackRockShooter
în 9 Iulie 2011 | BlackRockShooter întreabă:

Cum credeti voi ca as putea face bani vara asta? Am 12 ani si sunt din nasaud

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2011 |

Azi incepe sezon nou "in puii mei"? pentru vanatorii de funda va dau

8
Răspunde Raportează
chiupachiups
în 9 Iulie 2011 | chiupachiups întreabă:

Atentie! Puteti sa-mi spuneti unde se poate de gasit foi de odihna sau (putiofka)la tabara Caping sau Zimbet in turul 4, 5 sau 6? Urgent

1
Răspunde Raportează
adrianus_8235
în 9 Iulie 2011 | adrianus_8235 întreabă:

Buna ziua TPU de cateva zile calculatorul meu merge tot mai greu si cand dau sa scaneze Antivirusul 2011 AvG imi da 800 si ceva de chesti rosi dar nu vreau sa instalez windows-ul ce pot sa fac? (dau fundita...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 1849
  • 1850
  • 1851
  • 1852
  • 1853
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • DnIon
    trimisă pe 17 Ianuarie

DnIon întreabă:

Oare cand se va termina razboiul din ucraina?
    48 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 17 Ianuarie

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a simțit mirosul ăla divin, dar după ce mai m- am dat odată cu el nu l- am mai simțit! Am întrebat și niște cunoscuți ...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă pe 17 Ianuarie

DnIon întreabă:

Buna seara o sa adresez si eu asa o intrebare sper sa am mai multe raspunsuri… Ce parere aveti de Nicusor dan ca presedinte?
    19 răspunsuri
  • emilianaliminita1234567
    trimisă acum 15 ore

emilianaliminita1234567 întreabă:

Ce imi trebuie sa devin school counsellor in UK dar peste cativa ani sa am si cabinet propriu. Vreau sa fac facultatea si sa raman acolo. Nu ma voi duce intr- un oras giganitc precum Londra dar nici in...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.027
  • Întrebări: 3.955.323
  • Răspunsuri: 17.671.481
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Connect-R

Connect-R

Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.125 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.142 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.471 Conversaţii