Buna vreau si eu statusuri de dragoste noi nu vechi.va rog cele mai frumoase prm funda:X
Sall, Stie cineva cat dureaza bateria la ipod touch 4 daca il folosesti in continuu pentru aplicatii si net?
Cand e meciul lui Bute? ora si programul. si daca va pasa si voua vanatoriilor de fundite, da, dau
Hey, va rog mult de tot sa-mi ziceti daca costa sa imi fac un site pe google, am gmail(google talk)si as vrea sa imi fac un site neaparat. dau funda celui care imi raspunde corect
am si eu o intrebare si va rog sa raspundeti sincer, o matusa a dat datele personale din buletin cuiva necunoscut, vreau sa stiu daca aceea persoana poate face ceva cu acele date, va rog seriozitate....? (mai mult)
Voi patiti la fel pe http://www.addglitter.com/ cand dati la background si apoi va pune sa alegeti din mai multe categorii si pe oricare dati face la fel ca aici? http://pinkclaudia35.sunphoto.ro/Voi_patiti_la_fel_pls_spuneti-mi Ce...? (mai mult)
Ce fel de carti cititi? Ce carti v-au placut cel mai mult?
cum imi pot creea un site? Dar trebuie sa platesc ceva sau nu?
Vreau sa-mi fac un site si trebuie sa aleg un nume de domenii. Daca imi fac un site trebuie sa platesc pe luna sau pe saptamana?
As avea si eu nevoie de un program de mixat muzica dar programu sa fie din asta bun nu toate cacaturile de programe dau funda + vot
Buna! am si eu nevoie de un tutorial din care s apot invata sa mixez dau funda + vot
Cine are melodia "tot mai sus", guess who? sa imi lase si mie id...
Cum se numea site-ul ala gen omegle? Era ceva de genul "charloutre". Funda.
Dau Fundita Celui Care Imi Da Un Serial Number Pentru Mount And Blade Whit Fire And Sword! Pls, am nevoie de el urgent!
La monopoly care este diferenta dintre case si hotel si cand imi pot construi hotelul dau funda
Imi puteti spune cateva idei de nume.blogul contine noutati din muzica, cinema, timp liber, tehnologie si alte cateva chestii funda mss
As vrea si eu niste idei de id'uri care sa contina "marius sau kane" nu prea am idei. Dau funda daca imi place id cum suna
Va rog dati-mi si mie site de unde pot sa downloadez photoshop cs4 sau 5. DAU FUNDA + VOT
Mi-am luat aceasta placa video din emag http://www.emag.ro/placi_video/placa-video-gigabyte-nvidia-geforce-gt430-1024mb-gddr3-128bit-dvi-i-hdmi-pci-e--pN430OC-1GL si mi se pare ca...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot sa pun un clip? are 3gb si nu il pot pune nici pe trilulilu nici pe youtube.stie cineva un alt site?
Buna! Cine imi poate zice si mie cum se pun caciulite la a,... si virgulite la t,? Dau funda!:*
Va rog imi dati si mie o adresa de unde sa descarc un antivirus bun, dar nu numai pentru o luna sa fie valabil.mersi mult
Buna TPU. tunsoarea mea e ceva de genul asta dar e n scari de sus si nu am breton : http://www.valexa.org/wp-content/uploads/2009/08/heidi-klum-freza-in-trepte1-300x300.jpg cum sa fac sa imi stea...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care detin camera foto Sony DSC H55. Cum functioneaza, greu, usor? E o camera buna pentru un incepator? Cat tin bateriile? Culorile ies ok dupa ce le pun pe calc?
Care agentie e mai buna :royal models, one models sau First face models?
Spuneti-mi va rog, niste retete pentru cocktailuri din lapte si frisca vreau sa incerc... funditA mare mare
spuneti-mi va rog frumos un site care sa pot face fotografii cu fon alb.sau ca in studiou, astept raspuns... funda?
am o intrebare cum descarc dogz 3d? cine știe să imi spuna si mie va rogg! a si dau funda + vot
Stie cineva un server privat metin2 care gasesti la grajdar animale de calarit cu rate cuprinse intre 500-1000 funda
Se poate sparge un cont de triburile si cum? dau funda + vot
Cand vreau sa gasesc imagini despre o tema anume, caut pe google-imagini. Dar acum de cand am un nou calculator, nu merge sa le maresc... De ce? Nu vreau raspunsuri de genu ia`ti alt pc. Sa fie oare din? (mai mult)
Cine imi da niste iduri d fete d 12 13 ani dau funda si vot
Imi spuneti si mie o agentie de fotomodele din Craiova? dar sa fie serioasa! Funda +vot
TPU:-* Am si eu o intrebare. Am un mixer (Bosch cncm13st1). Mi-a zis cineva ca se poate face si inghetata cu el, cu fructe congelate. As vrea sa aflu daca este adevarat si ce fructe pot pune. Multumesc....? (mai mult)
Ce site de magie stiti care este in romana sau are video din alea mute sau daca stiti un truc mai tare asa explicatil si va dau funda daca imi place cele mai tari trucuri primesc vot sau funda
Cum ati defini voi o "femeie usoara"?
Imi puteti spune va rog descrierea celor 3 parti ale filmului the grudge cat mai detaliat. Va rog nu-mi spuneti sa ma uit la film pentru ca mi s-a spus cateceva din el si nu vreau sa-l vad dar totus...? (mai mult)
Salut, cei care sunt preoti sau stiu despre ce vorbesc am o intrebare. Daca ai puteri paranormale esti satanist sau se aseamana cu raul? Ca sa obtii aceste puteri trebuie sa faci ceva cu sufletul? NU vreau...? (mai mult)
Cine stie cum pot seta in pro show gold pe mute la video?
Hey spuneti-mi un sait unde se pot falsifica poze dau fundita pls
Dupa cum stiti multora ne place sa mergem vara la pescuit, as vrea sa stiu ce secrete aveti pentru pesti mari prinsi pe canal(Eu sunt din Timisoara si pescuiesc pe Bega...)Voi incepe eu Imi iau 2bete? (mai mult)
Harry potter and the deathly hallows part 2 o sa fie si 3D?
Va rog dati-mi o idee legata de ce as putea face in vara asta (cand ma duc la tara si cand stau in oras)!
Peste o saptamana vreau sa ma duc sa vad la cinema harry potter and the deathly hallows 2 si am vazut ca pretul este intre 27-39 lei. La toate cinemaurile sunt reduceri pentru elevi? Daca ma duc cu carnetul...? (mai mult)
Am auzit pe TPU ca cica ar fiun jurnal cu chowder si vreau neaparat sal am, jurnalul cred ca trebuie sal descarci sau i pe net, dau funda si celui care imi zice siteul, sau alt site de pe care pot sa-mi...? (mai mult)
Care e cea mai buna crema/ulei de bronzat?
Va plac "RObotzi"?
Hei cine dintre voi are cont Lady Popular Lvl 5-7 in sus? Funda +Vot
Ce inseamna daca am visat ca am slabit?:D funda
Buna TPU. Recent mi-am deschis un canal pe YT de tutoriale video, in limba romana. Daca ati putea spune o parere...; ; ) Initial ar trebuuii sa fie HD:-? Da-ti un EXTEND sau FULL SCREEN si daca puteti? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!