Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 16 Ianuarie 2026 sunt:
Ce bancuri stiti, funda
Cine este la liceul Iulia Hasdeu din Bucuresti? Si cum este acest liceu?
Replica la : curiosii mor repede! Adica cum sai dai la intors vorba;)
vreau sa va spun ca sunt la bunici la bucuresti [la matusimea unchimiu etc.] si nu stiu ce sa fac ca m-am plictisit de calculator de casa aici nu prea sunt copii si nu stiu absolut ce sa fac daca...? (mai mult)
Sall ziceti-mi si mie cum sa fac o fumigena dar nu mingi de pingpong cu igrediente care le gasesti in casa funda la cel mai bun raspuns va rog eu mult. ziceti cat de trasnit ar fi
Erau mai de mult e minimax niste desene cu un dragon si o fata care stateau la palat si erau foarte buni prieteni si nu imi amitesc cum se numea. ceva de gen [james si dragonul] dar nu stiu sigur...ma? (mai mult)
Dau funda cui se potriveste cu mine; )): -The Vampire Diaries sau Glee -Pretty little liars sau Gosip Girl -Rihannah sau Shakira -50cent sau Puya -Mirrors sau Dreg me to Hell -Damon sau Stefan (Vampire...? (mai mult)
Buna din nou! Cine stie de cand este permis sa conduci o motocicleta, ma refer de la ce varsta?
am o noua intrtebare, O verisoara de-a mea a intrat pe mess... si eu nu eram acasa, cum fac sa vad si eu cu cine a vb sau cat a stat pe mess va rog mult ajutati-ma! Fundita!
Buna TPU am taiat ciocul la un papagal si ii curge in continu sange, ce sa fac va rog ajutati-ma ca pierde prea mult sange
Care face 5x5? cine zice primul`
Metode pentru distractie pentru sora-mea. Orice, calculator, activitati creative, pasi de dans... etc. P. S :Are 11 ani Cele mai multe si mai detaliate primeste funda!
Buna TPU. As avea o intrebare mai ciudata... Eu am internetul de la RDS si chiar la inceput cand am facut contracrul... ei mi'au dat o adresa de mail de la ei care se termina cu @link.ro Nu stiu daca? (mai mult)
A folosit cineva Supliform de la Hofigal? pentru celulita si vergeturi? Cum este? Ce imi recomandati sa slabesc la gambe?
Cum m-am descurcat? http://www.youtube.com/watch?v=Vc5bV2QxK2w
Salut doresc sa imi dati sugestii d concursuri prin care pot sa castig un iphone4 dar pe bune dau funda
Care a fost locul de vacanta favorit si de ce?
Cine vreau sa-i fac un sv de metin ma plictisesc n-am ce face si ma pricep e gratis sau cel poutin sa-mi dati si mie niste servere facute de voi sa am joc sa fie prin hamachi
Imi da-ti un site pe care sa vad actorii care joaca in Aurora?:) Ca eu nu gasesc! :( Fundita :)
Imi dati si mie niste videoclipuri cu coafuri p youtube?
anul trecut am fost la pescuit la mare cu un fel de undita:http://www.magazinpescuit.ro/images/arrow/linie_1210.gif ce fel de carlig imi trebuie ca sa prind peste din mare? ex:guvizi, din astia? (mai mult)
Hei! Stiti daca pot folosi PhotoScape ca sa modific imagini sa para ca sunt vampiri? Daca nu, ce altceva as putea folosi? :*
Daca un prieten ma tradeaza ce sa fac? sa ma impac cu el sau nu?
Imi dati si mie un cont pe lady popular mai mare? promit fundita
Raspuns repede:ce culoare sunt paharele de la mec azi? bucuresti mecul de la auchan cartierul titan. funda
Nu-mi apare poza de la profil de pe TPU. De ce?`:(
Cine a fost sau este la bilingv engleza filologie zinca golescu pitesti? ma intereseaza si pe me ke materii se fac si pe care se pune accent. funda
Cum pot intra intra in concursul hanna montana style?
Care e numele tau in coreeana? Uite aici: Iata cum functioneaza: Numele de familie - ultima cifra din anul nasterii tale - 0: parca - 1: kim - 2: shin - 3: choi - 4: song - 5: kang - 6: han -...? (mai mult)
ati gasit un site unde sunt afisate rezultatele la bac? va rooog.
Voi ce faceti ca sa nu va plictisiti cand e timpul ploios?
De curând mi-am instalat FakeWebcam. Și am făcut câteva video-uri în telefon, care după aceea le-am descărcat în PC. Dar nu mă lasă să pun video-urile în FakeWebcam, deoarcere trebuie...? (mai mult)
In legatura cu cartea ``Tunele``, scrisa de Roderick Gordon si Brian William, a fost ecranizata? Daca da, cum se numeste filmul si de unde il pot downloada?
Am si eu o intrebare... Cand dau sa intru intr-un fisier. exe ma intreaba cu ce sa il deschid... Daca stiti cum sa-mi explicati aici e bine dar daca nu contactati-ma pe ID-ul de messenger tpu_ajutor@yahoo.com.? (mai mult)
Funda Este cineva de aici la liceul Nicolae Teclu din Bucuresti as vrea cat mai multe informati despre acest liceu funda :D
Am cateva intrebari pentru. timpul liber: -Cum se joaca (detaliat) jocurile -Popa prostu -Machu Pichu ...? (mai mult)
Cele mai marfa replici din roboti primesc funda+vot.
Buna TPU :). sunt putin cam confuza :). am vorbit cu ghita o ruda de a lui sorin ( baiatului de care imi place ) si ma tot intreba daca il plac si imi dadea sfaturi cum sa ajung sa stau cu el :) si amandoi...? (mai mult)
Hey! Tocmai mi-am luat un catel mik. E mic, negru si e lup. Maine ma duc la veterinar sa'i fac carnet de sanatate, dar nu am nici cea mai vaga idee ce nume sa'i dau. Ma ajutati va rooog :o3? ca am cautat...? (mai mult)
Cum imi fac o pagina de jocuri personala! FUNDOI
Buna TPU care este melodia voastra preferata?
Ionela Va Spune Buna!
Cum pot invata niste dansuri dragute pe melodiile, jeremih ft 50 cent-dawn on me, black eye peas-imma be dar care sa fie si simple? Funda+ vot Si inca o intrebare dati-mi niste filme horror, la care...? (mai mult)
Cine joaca farmerama.ro si are nevoie de vecini? ma numesc theyosebby si am aproape 35 :D
Cat costa un bilet la filmul "Nasa" in Ploiesti la cinema Patria? DAU FUNDA.
De unde pot sa aflu niste trucuri cu carti?
Buna TPU.Trebuie sa strang 450 lei pana cel tarziu in luna decemrie as dori niste sfaturi ca sa strang bani. Funda cele mai multe si bune lucruri.Mersii!
Se poate ca o alta persoana, din afara sa-ti schimbe poza la avatar? Adica eram azi pe mess si deodata mi s-a schimbat poza(eu n-am umblat sa o schimb). Si daca se poate, tie nu-ti apare ca se misca...? (mai mult)
URGENT! Unde pot vedea rezultatele la bac de anul asa online?
Cum poate face gem pentru diabetici? cu ce pot inlocui zaharul?:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!