Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 16 Ianuarie 2026 sunt:
Stie cineva cum le cheama in realitate pe cele 4 fete din " Felinele "? Dar pe vedeta spaniei tot din " Felinele "? Cine imi spune primeste FUNDAA!
TPU eu am instalat in calculator un program playboots pentru barn buddy si acum nu mai imi apare Google ci Playboots, cum pot sa fac din nou Google permanent?
Cat ar costa niste casti pentru telu' vodafone smart? Va rog mentionati si pentru cele originale si pentru celelalte! Ms si funda
Ce poti face cu o casa bluetooth?
Pllllsss heelp! Ieri mi-am luat un telefon nou si mi s-a zis ca, cartela mea ESTE compatibila cu telefonul si am urmat toate instructiunile si zice ca, cartela este goala. Ce sa fac? Ce s-a intamplat? funda...? (mai mult)
Exista un site sau un magazin(din Tg-jiu) unde Palm Pre Plus costa mai putin de 799ron?
Cum pot sa bag muzica de pe calculatorul meu pe chatul meu de pe xat
Cine imi poate zice pas cu pas cum se face buletinul? dau funda!
Hai noroc, vreau si eu va rog frumos un fisier de fifa pentru 2007 cu ultimele transferuri din 2011 sau macar unul de 2011 care sa pot juca la manager mod fara a da erori, de obicei eu primesc o eroare...? (mai mult)
Buna la toti de pe TPU! As vrea sa imi spuneti si mie cum se termina vampire kinght, plss! Ce se intampla cu yuki, zero si kaname?
Cine sta in pitesti si are intre 11 si 14 ani dati-mi Id poate ne intalnim:x
Cine imi recomanda un site de unde pot culege informatii despre cum sa fii n bun detectiv sau niste sfaturi ce pot ajuta in investigare. Repet, informatii direct, nu recomandari de carti, etc.
Imi place de o fata mai mare cu 2 ani ca mine si ei ii cam place dar ii e rusine ce sa fac? funda:x:*
Cate stele are vila crisul din busteni? Are conditii/mancare buna?
Buna TPU acum am trecut in clasa a9a si am optat pentru profilul filologie as vrea sa ma ajutati spunandu`mi ce lecturi obligatorii am? adica ce carti trebuie obligatoriu sa citesc? funda?
Cine imi poate recomanda niste carti horror interesante, care merita citite, va rog?
Ce afacere pot sa incep pe la 13 ani?
Cine crede ca imi poate gasi un avatar cu ceva gen anime dar nu din desene. Ceva gen un copil care sta cu o carte in mana si spune : You think u are smart enough?
Ce nume credeti ca mi s-ar potrivi pentru a-l arata in public? Avand in vedere ca sunt genul care rezolva situatiile cu calm, si imi place sa investighez, chestii din astea. Deci lista eventualelor nume:...? (mai mult)
Are cineva setup-ul de la "MyDiary"? Daca da, dati mesaj cu id pe privat! P. S. Rog seriozitate!
Sall am facut pariu cu cineva ca intr-un an nu am cum sa fac 500 de oameni in lista de messenger. Dati-mi si mie niste ID-uri.Cine imi da cele mai multe
Am Facut pariu cu cineva ca intr-un an nu pot sa fac 500 de oameni in lista de messenger. Imi dati niste Id-uri va rog.cine da cele mai multe
Cei de la Rai da` Buni au facut tot felul de poezi? unde pot sa le vad?
Aceasta este brosura Gold Cosmetics http://www.gldcosmetics.com/Editia%208%20-%20flip%20page1.swf daca doriti ceva din brosura imi puteti da mesaj inscriu si reprezentanti AVANTAJE: 15% discount...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva niste carti?
Mam enervath de la reclama de pe FunDeal sh...am crapat ecranu de la calculator...sh acum.nujht ce sa spun la tatyyy
Eu mi-am facut de curand un site de wrestling pe weebly si am dat pe publish are ceva daca dau de mai multe ori si imi scriu siteu pentru al publica?
Hi TPU.am si eu o intrebare:d.as vrea sa stiu daca trenurile(accelerat) au priza pentru laptop.sau cum am auzit ca are net:))? rog seriozitate:d.multumesc
Sambata am un eveniment foarte important si nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede! Pana acum am mai rezistat, dar acum simt ca mor! Ce sa fac pentru ca timpul sa treaca mai repede?...? (mai mult)
am si eu o intrebare ce parere aveti despre machidonii fitosi din ctza?
Buna TPU. Deci am o pisica (femela) de 2 zile in casa si are 2 luni. Ea nu face prin casa si imi place da e o problema.stau la bloc la ultimu etaj si pea ea o tin in bucatarie are acces la balcon. si cand...? (mai mult)
Care imi da si mie servere de metin pvp care iti da lvl la inceput infara de lightmt2 si hammermt2 dau funda va rooooooooooog :o3 :o3
Ai auzit de tumblr.com?
Ce ai mancat ultima data?
Απλά τέλειο τραγούδι Τα λόγια είναι περιττά!;)) ce inseamna asta?
La cine credeti ca v-a ramane Romita 'Sicilia Parker'? eu vreau sa ramana la Chelios nu la Starcu negru :((
Ziceti`mi si mie care are casca bluetooth pentru tel, sa ma ajute si pe mine :)))
Cati km sunt de la vaslui la sibiu?
Vreau sa stiu si eu ce inseamna "funditsele"pe TPU.Am tot vazut ca multi membrii cer fundita chiar si pentru. un raspuns nesemnificativ sau care e copiat la altcineva.De ce se tot intampla lucrul...? (mai mult)
Ce v-aţi propus să faceţi vacanţa asta?
Va plac chestiile ce tin de paranormal? aveti abilitati speciale? Daca da, ce anume?
Care sunt culorile voastre preferate, [3 culori]! Daca seamana cu ale vostra dau fundita si votul!:*
Care e culoare voastra favorita? Cne e ca mine are funda!;):X
vreau si eu un program bun de scris, cum ar fi microsoft office word 2007. dar am incercat sa il iau de p net si nu merge. imi da altceva. stiti de unde pot face rost de el sau de unul asemanator?...? (mai mult)
Stie cineva un site de facut comicuri? Poate chiar i.imugur.com...Va rog imi trebuie!
Care sunt culorile tale preferate?(3culori)care seamana cu ale mele :x funDItssa
De unde imi pot incarca cartela de orange doar 5 euro?
Care e cel mai lung cuvant pe care il stiti?
Ce pot face cand ma duc la bunica mea la curte? Nu sta la tara sa zic ca o ajut la treburile gospodaresti sau altele de genul, sta la casa aproape de oras si are gradina frumoasa, ca un parculet:). Eu...? (mai mult)
Ce pot face cu prietenii cand iesim afara? De obicei mergem in parc, la film, la strand, la o terasa sau la mall.Alte idei interesante mai aveti?:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!