De unde pot downloada noua versiune mozillia firefox 5.0? repede dau FUNDA.
Buna tpuuuu, vreau niste status deeee dragostee:X, cred ca am mai pus intrebarea asta de 5 ori, dar nu mi-au placut status`urileee:Xasa ca ast raspunsuriii multeeee;)):*funda la cele mai frumos+vot...
Voi ce ati desena in momentul acesta?
A aparut euro truck simulator 2? cine imi da si mie site? dau funda! daca nu a aparut sa imi zica cand aparre si pe ce site! va rog!
Hii:* E vara si m-am gandit sa ma apuc de citit carti:D; ; ) Dar nu stiu ce fel de carti:-? Puteti sa imi dat-i titluri? si sa imi spuneti daca le gasesc pe internet. As vrea carti frumoase, pentru...? (mai mult)
Hey TPU...in primul rand cine se joaca CAMPFIRE LEGENDS the babysitter? Atunci cand trebuie sa cauti planul casei unde il gasesc sau ce trebuie sa fac? Dau fundita; x
Funda +vot : unde(pe ce site )ma pot uita la masini 2 online in romana?
Sall! am o verisoara mai indepartata in ovidiu si vara asta s-ar putea sa stau la ea...cine e din ovidiu si cum va cheama?(pentru ca stiu cateva persoane din ovidiu dupa nume)app sa imi zice-ti si numele? (mai mult)
Daca ati avea 16 dorinte ce va-ti dori?
Hi.;;)! Cine vine in perioada : 2-9 iulie la Baile Felix? :D
Deci, am organizat o petrecere in Webkinz si cand era petrecerea m-am dus in camera si nu era nimic! Stiti de ce?:( Funda si vot
Am o problema...in bara de start nu imi apar iconitele care deja ruleza, cum ar fi acum:GOOGLE CHROME ruleaza, dar in bara de start nu imi apare, nu imi apare nimic, numai iconitele? (mai mult)
Cui ii plac filmele horror? Va zic eu unul dati pe net cele 13 fantome... aveti grija sa nu va speriati...:D
Cine imi poate explica cum se fac bratarile prieteniei in V? sau un filmulete care sa ma ajute sa invat funda!(P.S.nu vreau filmulete in engleza):D
Hey TPU... Ce inseamna daca visez vampiri, sange? Ce poate insemna?
Cand intra o persoana pe facebookul meu il duce la `Perete` iar eu vreau sa sterg peretele sa il duca direct la Informatii...cum fac acest lucru?
Hai salut TPU! Pentru cei din Tgv : Cum vi s-a parut concertul de aseara? Va placut?
Vreau sa-mi cumpar un Ps3 de 80 GB. Care este dezavantajul fata de 320 GB? Vor merge jocurile de Ps3 pe el? Funda!
Vreau si eu un sv de samp gata facut numa sa bage game modu meu add:robertandrei83. Vreau sa fie cat mai Rp.
Avand in vedere ca am downloadat "IDM" cu ceva "vreme"in urma pe cand "mergea" si nu avea nici un fel de problema, azi cand am vrut sa downloadez ceva dp un site cu "idm" imi spunea ceva de genu ':"ca...? (mai mult)
Daca am dat la Avon comanda express pe la 18:00, ieri, cand ar trebui sa vina? Azi sau luni?
Hei pe ce data o sa fie WWE Raw in Las Vegas?
Funda, dati-mi niste raspunsuri cool la intrebarea Ce faci. (de ex:dau m*ie la curiosi etc.)nu numai cu jigniri
Buna TPU...Cum imi pot "decora" pagina de pe hi5, adica, am vazut la mai multe persoane ca este frumos aranjat.Cum pot?
Ce materie ( lectii ) se fac la lb romana, istorie, geogra, bio, etc pe cls a 9a la profilul filologie bilingv?
Hi TPU, imi spuneti va rog frumos un site in care gasesc carti de cumparat? (mersi +funda) urgent!
Heii, TPU. Vreau şi eu câteva replici, din ROBOTZI. Dau funddă;)!
Buna, Care este cel mai prost liceu industrial din Iasi? Eu cred ca este tehnotonul. Funda pentru cel mai bun raspsuns!
Care sunt codurile pentru sims 2?! =D :)
Stie cineva cand apare noul numar Cool Girl Poster? As avea sanse sa mai gasesc la chioscuri editia trecuta? Multumesc anticipat! [Funda:x]
Hey, TPU...va rog sa imi spuneti cateva carti "bune" de citit in vara asta?!, (am 15 ani), daca se poarte de autori straini! (multumesc + funda)
Heey, dati-mi plz niste nume pentru imvu, sa fie ceva cu emo dar nu cu numele meu, mz!
Buna tuturor, am o problema vreau sa imi fac un site dar nu vreau sa descarc tot felul de chestii.Era un site prin care puteam sa imi fac site era ceva de genul bubs daca imi aduc eu bine aminte. Cel mai...? (mai mult)
Hei TPU:* puteti sa-mi spuneti ce stranduri mai sunt prin bucuresti va rog? funda/
Cine imi da cel mai frumos status de dragoste prin mesaj, dau funda.Si sa fie unikte, sa nu fie postate pe net, sau luate de pe net... funda + vot
De unde esti? 1. Dr Tr Severin. 2.Brasov. 3. Bucuresti. 4. Timisoara. 5.Craiova. 6.Constanta Sau daca nu esti de unde am zis eu scrie 7.(de unde):*
Dau funda daca iti plk aceleasi culori ca ale mele:*
De unde pot sa imi iau din Brasov niste roti de silicon, pentru skate? Cam cat ar costa? Fundaaa. Thx :d.
Hellaw. Deci la facebook nu ma mai lasa sa imi schimb numele ca l-a schimbat de multe ori...decat sa imi pun nume alternativ, adica in parantezaa! Stiti voi cumva sa fac sa il pot schimba? Funda. Thx.? (mai mult)
Sal TPU am de citit doua carti in vacanta ( sunt clasa a 5-a) ce carti mi-ati recomanda? (pentru varsta mea )
Sall Azi e ziua prietenului meu si nu m-am gandit ce sa-i iau. Cine ma ajuta funda+vot Repede daca se poate
Cum pot sa-mi fac si eu o pagina pe facebook?
Cum as putea modifica si posta de pagina de XAT?
Buna cum pot afla cate minute si sms mai am pe Cosmote (sunt pe cartela)? La 1234 imi zice doar creditul de 1 euro cent!
Ce planuri pentru vara asta aveti? Fundita pentru cel mai bun plan!
Buna TPU.In 20 iulie va fi un eveniment pe care abia il mai astept. Puteti sa-mi dati un program incarcat sau multeee activitati ca sa nu ma plictisesc niciun minut. Funda pentru cel mai rapid si bun.
Dati-mi si mie cateva metine mod PVP ( cele mai multe si care sunt on primesc funda) plzz dati-mi si siteul astept idei
Unde sa ma duc vara asta? Funnnndaaaaaa
Hei am fost puna in bucatarie sa infulec ceva si am vazut un gandac. l-am omorat si imi pare foarte rau. Oare de ce nu avem noi oamenii putina mila de insecte, animale si alte chestii.Ma simt foarte vinovata:((....? (mai mult)
Va aparea Left 4 death 3?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
emilianaliminita1234567 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!