Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Care din tricourile urmatoare va place mai mult? a) http://imageshack.us/photo/my-images/202/aaaakm.jpg/ b) http://imageshack.us/photo/my-images/841/89319001.jpg/ a sau b?
am un pic de problema probabil am mai spus in vreo intrebare ca fac rpc da pai caut de mult timp un program in care sa pot face lumini de soare http://s1008.photobucket.com/albums/af210/darkmoon1234/Request%20edits/?action=view&...? (mai mult)
Am o tableta Creative Ziio7. La inceput, cand am deschis pentru prima data tableta mi-a cerut adresa de mail si o parola. Am uitat acea parola si... nu stiti voi cum as putea sa o aflu? MULTUMESC!? (mai mult)
Daca am intrat de pe un telefon cu android pe un site pentru adulti si am deschis un video risc sa fiu taxat ca-s pe abonament. Dau funda numai va rog ajutati-ma! Plzzzzzzzz
Ce ai dori tu sa devii in viata? de ce?
Deci acum trei zile am fo la tara si faceam o schema pe skate si am cazut.Acum in zilele astea incerc sa fac inapoti scheme insa NU mai pot! mi-e frica pana si la cea mai usoara schema! Spuneti-mi...? (mai mult)
Va rog sa imi dati niste site-uri cu povesti, fise pentru gradinita etc. bineinteles."Funda"!
Ce cadou sa-i iau verisoarei mele de ziua ei?
Sunt promoter la un magazin de telefoane.Imi puteti da niste sfaturi cum as putea sa conving cat mai multi oameni sa isi faca abonamente, carduri de fidelizare, etc? Multumesc mult
Am stat sa ma gandesc si am ajuns la concluzia ca in legend Bloody Mary trebuie sa existe ceva adevarat, dar nici odata nu o sa incerc sa o chem. Voi ce credeti?
Aveti ingredientele pentru FORNETTI? Imi plac foarte mult doar ca sunt cam scumpe.Va rog sa-mi ziceti si modul de preparare.
Caut loc de munca de preferat ca vanzatoare fara experienta
Salut, daca ati putea pls sa trimiteti acest link http://www.youtube.com/user/iAmSJ10?feature=mhee la cei din lista voastra de yahoo! mesenger sau skype! pls!
Buna! Imi puteti da un link cu un/o pistol/pusca cu apa (un/o pistol/pusca BUN/A). Sau sa imi spuneti cum pot confectiona unul. P. S. : Stiu si eu sticla de apa cu dopul gaurit.
Azi s-a deschis un magazin in Bucuresti. ce magazin e?(cel cu reduceri de s- calcat lumea in picioare) ca ma enerveaza ca nu-mi dau seama:))
Cum sa-mi fac un nou email? ajutati-ma plz
Sall! trec in clasa a 7a si profa de romana ne-a zis sa citim 2 romanae ce romane credeti ca ar fi bune pentru clasa a 7a, care miar trebuii?
Bai, de cand a venit vacanta ma plictisesc incontinuu. Ce as putea face ca sa nu ma m-ai plictisesc (exceptand raspunsurile gen : iesi cu prieteni/prietenele)?
In afara de kiss fm si radio21 ce radiouri celebre mai stiti care au pe siteul lor chat?
Cine imi da un link de parkour! Ii dau funda!
Cum asi putea sa imi fac freza la fel ca baiatul din poza asta >> http://imageshack.us/photo/my-images/64/dscn1407n.jpg/ ? Dau funda :
Buna! o spun de la inceput pentru a va atrage atentia, si apoi voi pune intrebarea:FFUUUNNDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... caut de mult niste carti serioase despre vampiri-subiect care chiar ma pasioneaza,? (mai mult)
Ce note ati luat la examen?:)Cum vi s-au parut subiectele? Multumiti?:)
Am un telefon Samsung Galaxy Mini. In pachet am primit telefonul, incarcator, cablu de date USB si card de memorie micro SD. Acum problema e ca am vrut sa bag niste melodii de pe PC in telefon....? (mai mult)
Salut stiti cumva de ce cate o data am viziuni chiar acum 2 min am avut una cu un avion prabusit in muntii Anzi. Dac nu ma luati in serios va raportez. Si de parca nu ar fi de ajun unele dintre viziuni...? (mai mult)
:D vreau sa imi spuneti cateva flori de sezon :d funda :D
Hey, TPU, puteti sa ma ajutati va rog. vreau sa-mi creez un cont in facebook, am incercat mi-am scris parola, emailul. dar cand am pus creeaza cont, scria sus "ne pare rau dar nu puteti sa va face...? (mai mult)
Cr faceti voi cand va plictisiti?
Buna>:D< Care sunt animeurile voastre preferate?
Voi ce faceţi ca să nu vă plictisiţi? Fundiţăă;;).
Am si eu o problema. Nu mai rezist la bautura: de fiecare data cand beau mai mult de 2 litri de tuica incep sa am ameteli dar ma simt in continuare deshidratat. Oare ar trebui sa ma mut la umbra?
Gdtevv5aq3eQ34ECwt5V3G
ce programe trebuie sa descarc pentru a putea vizualiza programe TV live pe PC? Multumesc anticipat.
Mi-ar trebui sh` mie 3 postere ca sa le pun in camera mea Cn imi zice sh` mie care revista are cele mai frumoase postere?
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. As vrea si eu o schimbare totala de look. In ochii colegilor mei sunt un fel de tocilara (am rezultate foarte bune, am luat premiul intai anul asta). Vreau...? (mai mult)
Am uitat parola unui id. Am incercat sa o refac, dar nu a mers. Am uitat ce am scris acolo la intrebarile acelea, cand mi-am facut id-ul. Stiu doar ce scrie la prima intrebare. Mai pot reface...? (mai mult)
Ce parere ai despre my lyrics? Comm and Like pls http://www.youtube.com/watch?v=ETcbjc63RsU
Nu ma distrez deloc in aceasta vacanta... e plictisitor! Va rog ajutati`ma sa scap de plictiseala aceasta!:(( fundita mare si 3 voturi!:((
Ideei de poze:) Ceva mai deosebit care pot fi facute si in casa.:> Funda
Cine cunoaste forumuri foarte active in afara de funny-fantasy.forumotion.com. adica forumuri de creatie si timp liber, dar cat mai active si multi membrii. pretty please.
Hey, all, vreau si eu sa-mi spuneti care este diferenta dintre stiinte sociale si filologie, la care nu se face mate, fiz sh chimie dint-a x-a, cu cat mai amanuntit cu atat mai bine/. la ce se dau...? (mai mult)
Egoismul, o calitate sau un defect?
M-am plictisit... ce sa fac? daca asi avea un caine nu mai m-asi plictisi, vrea cineva sa-ii cumpar un catel? dar sa nu fie obez catelul :@)
S-au afisat rezultatele de la examen(cls a VIIIa)pe net?
Cine stie jocuri de batit din palme cum ar fi:tarzan se bate-n jungla cu tigrii si cu leii so apere pe cita si pe copii ei(se bate 1 data din palme la tine si odata la partener)o fi portoportoporto o fi...? (mai mult)
Peste cateva zile plec intr-o excursie de 3 zile. Ce sa-mi iau la mine? Si hainele si toate astea in ce sa le pun adica sa-mi iau un rucsac sau? Fundaa;)
Pe ce data se sarbatoreste festivalul de la ratesti? pls am nevoie de un raspuns urgent? funda+vot
Am vazut ca Marioara mai intra ink pe TPU... vreti sa-i trimitem mesaje? cine are idei dau si funda
In aceasta vara o sa merg in tabara la izvorul muresului. Vom pleca cu trenul. Stiti cumva cat o sa ne ia pana acolo? Adica cate ore? FUNDITA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti