Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Funda si Vot! de unde pot sa iau si eu melodia de la generic de la Stoked(exaltatii)? si poze cu ei(da' nu de pe google)?
As vrea sa cititi putin:)...Am tv din ala de care poti sa bagi u. s. b. la el sa conectezi la laptop si sa vezi filme, jocuri, sa asculti muzica etc.Pana imi iau eu u. s. b din ala am hotarat sa bag filmele? (mai mult)
Cum sa fac sa am unghiile tari(le am ffff moi zici ca sunt din ceara)si sa imi creasca mai repede sau cel putin sa nu mi se mai rupa? fundita
Buna TPU:X eu stau la bunica mea destul de mult dar problema e ca ea nu are internet iar eu ma cam plictisesc, desi imi place mult acolo, iar intrebarea mea e: stiti cumva niste jocuri tari pentru o fata...? (mai mult)
Sal daca am 650 de lei(6 mil 500) maxim ce telefon as putea sa imi iau unul bun as dori daca se poate cu wifi si touch daca nu spuneti voi niste telefoane mentionez ca as vrea de la cosmote, internity,...? (mai mult)
Am avut o zi rea asa ca intrebarea este ma puteti face sa rad? Cine ma face sa rad cel mai mult are o funda! Puteti sa postati videoclipuri de pe youtube, bancuri sau ma rog ce vreti
Vreau sa am net pe mobil...Este o optiune la oferte de date cu internet timp de o saptamana cu 0.9/MB. Mi-am activat optiunea...am Opera pe telefon... dar nu merge netul.`De ce :))? Precizez ca inca nu? (mai mult)
David deejay este american? scuzati intrebarea dar chiar nu stiu. Funda [pentru intrebari neadecvate o sa se ajunga la raportare!]
Salut, TPU, va rog sa ma ajutati.am o pisica mica si asa vrea sa-mi dati exemple de nume pentru ea... ea este de culoare neagra pe spate si la burta alba, multumesc, fuunda!
Bună. Mâine trebuie să mă duc cu niște colege la Mcdonalds, chiar dacă nu prea sunt în stare(mama mea este în comă). Le-am promis de o grămadă de timp și chiar mie rușine să nu mă duc. Vroiam...? (mai mult)
Am dat ignore unei persoane din lista,[yahoo! messenger]si o vreau inapoi in lista, cum fac? Funda'!
Pot vedea cine s-a uitat la profilul meu de hi-5? pls! fundita!(daca da, cum?)
Sall imi spuneti va rog si mie niste jocuri care se pot juca intre 2 fete de 13 si 7 ani? dau funda la cel cu cele mai bune
Buna TPU am 12 ani si un baiat din cartier ma enerveaza cum sa il fac sa ii fie frica de mine in afara de a il batea va rog ajutati-ma
Hei! Stiti ceva daca au aparut pe vreun site rezultatele de la examen la romana? plis... vreun link ceva:)
30 puncte = 1 ron. Cate puncte trebuie sa fac ca sa am 50 de lei?
Caut pe cineva din Otelu - Rosu care face schimb de postere. Am postere cu Michael Jackson, Rihanna, Taylor Lautner, Britney Spears, Glee, Culcha Candela, Ardian Bujupi, The black Pony,...? (mai mult)
De unde pot descarca Ubuntu? un link de download si sa mearga si daca imi puteti da niste instructiuni;) sunt incepator va rog sa ma ajutati dau FUNDA+VOT la cel care ma ajuta cel mai mult.
Dati-mi si mie niste porecle pentru numele Mihaela :) :x Cele mai multe si dragute primesc Funda! :)
Cum scot petele de rugina de pe blugi?
Vreau niste poze bune cu Selena Gomez. Dati-mi va rog niste site-uri unde le pot vedea! Funda pentru cele mai reushite! :)
Cine stie in Conter-Strike cu mod zm pe ce apas sa zbor cu turbojetu ca toti zboara si eu nu stiu si ii intreb pe aia de pe server si nimica mut ramin. cine imi da raspunsul bun si corect dau fundita.
Cine ma lasa sa intru la el prin team viewer sa imi fac un cont pe un site plssss idul meu este tero_alex008 ( dau o inv pe myxz in schimb) si funda aici...
Ce filme gen The Beauty and The Briefcase, Mean Girls 1 si 2, The clique mai stiti? Ms anticipat :x dau FUNDa
Cum sa fac o parapanta
Rezolvari la examenul de matematica 2011 plzz link funda
Ce mai faceti? Am o intrebare pentru voi.Nu stiu ce sa mai vorbesc cu lumea si ma plictisesc raau... Vreau sa vorbesc dar nu stiu ce sa vorbesc. Dati. mi va rog niste subiecte:). Multumesc fundita:*? (mai mult)
Ce taguri de graffiti stiti da sa nu fie folosite de nimeni
Bună, am mare nevoie de ajutor din partea voastră. Am dat azi evaluarea naţională şi am scris unele cifre in cercuri, apoi le'am tăiat şi am scris normal. Credeţi că există posibilitatea de...? (mai mult)
FUNDA! Vreau sa-mi spuneti cateva cinema-uri din Bucuresti, dar la care sa se poata ajunge mai usor si repede din sectorul 6. Multumesc anticipat!
Ce credeti despre "prima dragoste" nu se uita sau e doar un mit?
Ma intalnesc cu prietenele mele si nu stiu ce sa facem. Aveti idei de lucruri distractive?
vreau si eu linkuri cu desene nu mai am idei cu ce sa mai desenez pentru cele mai frumoase dau fundita:X peisaje, baieti, fete, indragostiti, animale. v-am pwpat"*
Hey imi spune si mie cineva un serial anime frumos?:) Gen Black Rock Shooter.=D
Buna Ziua Acum 2 zile un prieten de a lui fratele meu a murit si el povesteste multe chesti despre moarte si eu astept sa mor sa vad cu e dar in acelasi timp mi-e frica sa nu ajung in iad ce sa fac? sunt...? (mai mult)
Voi ce ziceti numele SKYN pentru graffiti e bun?
Unde pot sa imi inscriu catelusa undeva pe net pentru un centru de adoptie, unde lumea s-o vada si sa-mi zica daca vor sa o adopte.De un an ma chinui sa-i gasesc stapan, dar totusi n-am reusit.Este...? (mai mult)
Care-mi dai si mie un link cu poze anime interesante:->
M-am apucat de Poker cu prietenii mei, jucam doar de distractie, dar mai incolo pe banii si pentru asta vreau sa stiu ceva trucuri, fara site sa cumpar carte sau ceva de genu. Spuneti-mi ceva concret!...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac un id de mess nou. Dar nu stiu cum sa fie. Ajutati-ma voi! Ganditiva la un id sau mai multe id-uri care sa contina numele : mihaela sau nu neaparat cu nume dar vreau un id nou si cat mai...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu nsite sfaturi. As vrea si eu o schimbare totala de look. In ochii colegilor mei sunt un fel de tocilara (am rezultate foarte bune, am luat premiul intai anul asta). Vreau...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie cel mai bun site unde pot sa-mi fac un site pentru bratari din ata. Ceva unde pot pune poze multe si sa pot primi si comentarii. Fundita!:x
E atat de plictisitorrrrrrrr :(( ce pot faceee? Dau fundita pentru cel mai bun rasp :*
Hey! Cum pot sa mut o poza dintr-un album in altul pe facebook? Merci:*. Dau fundita si vot.
Va rog frumos dati-mi si mie niste smecherii ceva de genul cum sunt alea faci un calcul cu un numar ales de tine si la urma acela iti spune ce numar ai ales.Multumesc!
Pot sa consum alchool daca iau antibiotice?
Deci.imi place de un baiat, care sta cu mine pe strada.In excursii sta pe langa mine mereu, iar intr-o zi, vorbind cu mine si-a scapat sticla de apa de mai multe ori, unele colege zicand ca ii place...? (mai mult)
Cum pot sa devin emo?
Iata si alta, , poveste" de-a mea. Sper sa va placa! Cosmar, in scoala... Cerul innorat si soarele ascuns, pandescde dupa colt, asteptandu-ne pe noi sa iesim.Intunericul ne-a? (mai mult)
Hi! Mama mea este plecata la lucru si tata va pleca si el. Ce sa fac ca sa nu ma plictisesc cand pleaca tata, in afara de a merge afara pentru ca am Varicela.Va rog dati-mi si mie niste sugestii dar nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!