Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Cand aveai vacanta cum te-ai distrat la hotel? povesteste
Cine joaca it girl pe facebook si vrea sa fim membri? adica sa il adaug la click members. daca vreti lasati-mi profilul, va dau cerere de prietenie si dupa va dau cerere de prietenie la it girl. cat mai...? (mai mult)
Hey :). Cine stie ce trebuie sa fac cand nu`mi merge messu`. Cand imi scrie cineva imi apare alb si nu ceea ce imi trimite respectivu`. Am reinstalat de vreo 5 ori si la fel :-j.Care stie:(. va rog help...? (mai mult)
Imi puteti sugera cateva nume „de alint" care sa vina de la numele Luiza? Fundita:*:X
La filmele 3D trebuie sa cumperi ochelarii sau ii primesti acolo si ii returnezi la iesire? :D [ Funditaaa daca raspunzi pana pe 22.06.2011 ora 14 >:D< ]
Ce este mai mare netbucu sau laptopu
Dc ieri si azi nu s-a difuza nini?[fundita:X]
Am auzit de un site cu email boomber cu care tirmiti emailuri cu gramada! Dau funda pls care imi dati site
Salut cum pot sa vorbesc la radio fara sa se opreasca muzica? va rog frumos dau funda
TPU rapid... mi-au cazut saibele +filetelu de la amortizor pe spate la bicicleta dhs creativ si nu stiu cum sa o repar... un ajutor va rog.:|
Ce inseamna dnfd si omfg?
Buna!:) Cum pot sa sterg un cont de pe ourwold avand in vedere faptul ca l-am facut direct de pe Facbook? FUNDAA!
Cum sa-l faci pe paeatul care il placi sa te placa pe tine
Va trezeste ceva amintiri? http://www.youtube.com/watch?v=UT_Fr6XPo90
Vreau sa-mi iau un skate nou (Element sau ceva) si eu aveam o placa Rco care e terminata da rotile si trackurile sunt ok.Credeti ca incap tarckurile de la Rco pe o placa de firma?
Spuneti-mi niste site-uri interesante despre fashion, look'uri interesante, muzica de calitate, lucruri inedite, lucruri exclusiviste despre vedete?
Jocuri online in care trebuie sa-ti faci cont?(ex:farmerama)FUNDA+VOT!
Hei TPU, am nevoie de ajutor, vreau sa-mi activez accesul wap pe orange.Am sunat la *100#, am dat opt.7 "servicii si PUK', dupa aceea opt. 3 "servicii mobile de date", mi-a aparut o singura opt. 1...? (mai mult)
De la ce se formeaza gazele?(cele care se produc seara sau si ziua) de la mancare? activitate? sporturi? etc? Funda!
Buna TPU. ma numesc madalina prietenii imi spun mada. am nevoi de niste nume pentru facebook. cat mai rapid. sh fara rasp cu mada (nume de familie). dau funda
BUNA TPU! Am o problema cu laptopul, eu stez la laptop in limba engleza iar peste 5 minute iar se pune in romana ce sa fac ca sa stea tot limba engleza? dau funda
sal TPU! datim si mie de unde iau poto shop gratis! da nu sa cautati si sa-mi dati siteul sa imi dati de unde la-ti luat voi!
Am dat 3 raspunsuri dar niciunul nu s-a publicat? imi spuneti si mia dc ?
Ce culoare are aura ta? http://www.clopotel.ro/funny/teste/Teste_psihologice/Ce_culoare_are_aura_ta-15749
Am si eu o nelamurire... Este legata de HI5... Am obs. ca la unii functioneaza. Adica >---- scriu pe google : hi5 si continui cu numele pe care il are. Dau search si merge.? (mai mult)
Vreau sa imi iau un tricou de pe net dar nu stiu ce marime. Am 1.80m si cam 68 de kilograme ( Inalt si putin slab) Ce marime mi-ar venii S, M sau L?
Dati-mi si mie numele vostru pe stardool sa va vizitez.Cine vrea sa ma viziteze numele meu este deea20miss. Scuzati categoria
am un troler klept si i.am uitat cifrul, iar acesta este inchis. imi puteti spune cum sa ii schimb cifrul? Fundaa.:X
A fost cineva la hotelul Riu Dolce Vita**** din Bulgaria, Nisipurile de aur? Daca da, va rog spuneti-mi ce parere aveti despre hotel, daca ati mai merge acolo.
Vara aceasta vreau sa ma duc la mitingul aerian de la Otopeni. A mai fost cineva? Vreau sa stiu cum s-a procedat cu parcarea masinilor, de la ce ora incepe, cat dureaza. De cate ori am sunat la Otopeni...? (mai mult)
cine stie cum sa o conving pe mama sa imi ia un catel/noi stam intr-o garsoniera suntem 3 fete dar sora mea pleaca la facultate si mama se gandeste sa marim casa sa facem apartament pentru ca avem? (mai mult)
De cateva zile a inceput vacanta de vara... ce as putea face in aceasta vacanta pentru a nu ma plictisi? Persoana cu cele mai multe idei primeste funda!
Ce ringtone aveti acum la mob? :x :)
Funda pentru. cine imi traduce asta: A girl had just finished nursing school and started working in a new hospital. Although she loved her job as a nurse, she found it difficult to get along with the...? (mai mult)
Buna am o problema cu parul, eu am par gras dar practic tot la 2 zile mi se face unsuros de parca ar fi murdar astp raspunsul vostru!:D
Ce parere aveti despre adidasii fitness step? Sunt buni?
Fiecare om are povestea vietii lui. Imi poti spune si povestea ta?
Am nevoie de o reteta de prajituri, ceva dulce, orice. Dar ceva ce se face repede si usor. Mersi. Inafara de pilaf de gris, clatite, gogosi si chec. Mersi. funda si voturi
Maine e examenul la mate nu ati auzit despre subiecte sunt usoare? Oare ce ne da piramida la problema?
Ce programe online dar nu numai stiti pentru a schimba culoarea ochilor, a sterge cosurile, etc? FUNDA pentru. cel mai potrivit pentru. mine. :)
As vrea si eu un top 10 sau cele mai bune filme horror care merita vazute ( anul 2008+) ...de preferabil sa contina suspans si crime and blood :D (doar e horror). Mersi anticipat Dau funda;)
Doresc niste statusuri amuzante. Cel mai amuzant funda+vot.
mai demult era un joc cu diferente. Spunea sa gasesti cele 3 diferente si apoi iti aparea un chip urat. Unde pot gasi acest joc?
Am un telefon samsung gt-c3510 si am adaugat pe cineva in lista de respingere si nu stiu cum sa il scot:(:( cine imi sp funda
:) Intru automat in clasa a 11-a la toamna, sau trebuie depus vreun dosar? Ce documente trebuie sa contina daca e nevoie si care e perioada? Sunt intr-o ceata totala.Nu ne-a spus nimic. :(( Nici...? (mai mult)
Vreau idei de nume de utilizatori pentru conturi.Ma cheama luiza si sunt nascuta in 1996.Va rogg... dau funda
Pe youtube poti sa pui si un PowerPoint? FUNDA
" True Blood " o sa incepa pe 26 iunie 2011? Daca " DA " la ce ora? Si daca " NU " atunci cand?
Ce pot face cand ma plictisesc sau sunt sparata? funda celui mai bun raspuns, iar restul vot!:*
as dori sa ma dau in ciocan dar nu stiu cum e, mai multe persoane mi-au spus sa nu ma dau dar vreau sa stiu si parerea voastra. multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?