Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Vreu si eu skin pentru yahoo mesenger 11 plz help me vreau skin iphone mersi
Cum imi pot petrece timpul de unul singur? Ce as putea face?
La evaluarea nationala la romana, cum trebuia sa scriem la subiectul I 6 de la A:era ceva cu feti frumosi imparati bogati si niciunul nu a reusit.era sa scriem semnificatia.cum era? eu am scris ca: nu...? (mai mult)
Imi dati va rog facebook-urile baietilor [ cei 6] care au fost aseara la "Mi-s baiatul de la tara"? dau funda [daca au :))]
La telefonul LG Cookie Fresh, pe unde trebuie sa intru ca sa ma conectez la Wireless Router? Va rog sa ma ajutati!
Stie careva cum se numeste font-ul acesta(scrisul) :http://www.youtube.com/user/EvrenLyriicsH#p/f/1/Xu47Cl5d4yI FUNDITA!
Salut, am visat odata pe data de 6-6-2006 mai exact ceva cam urat. Pe acea data a avut loc o explozie in casa mea, mai exact in baie unde tata lucra la ceva cu o butelie iar aceasta a explodat, el sa...? (mai mult)
As vrea si eu un site cu retete culinare(de preferat cum se face inghetata de ciocolata/asortata acasa). Multumesc anticipat! Fundita evident pentru cel mai bun raspuns! Bye.
Buna! Pe Sunphoto vreau sa-mi fac cont, dar il fac totul bnm si dupa acea zice ca emailul nu-i bun sa scriu unu valid sau sa-l corectez.Si este cel buna si pun altul nu merge.Parola de la SunPhoto si...? (mai mult)
Vreau o lista cu planuri de vacanta[FUNDA!]
Care a fost cel mai frumos moment din viata ta? Povesteste!
Cum pot respinge un singur numar de telefon? Am un LG Gm360.
Hi TPU! Am 11 ani fac in octombrie 12 si vreau sa fac ceva in vara ca sa fac bani de exemplu:plimbat cainii, vanzare de limonada vreau ceva in afara de asta pentru ca toti prietenii au ras de mine.Ai...? (mai mult)
Mi-ati putea da cateva titluri de carti scrise de Gabriel Garcia Marquez, cele mai importante si mai frumoase. Mi-ar placea sa ma apuc sa-i citesc cartile, mai ales ca am gasit cateva citate superbe....? (mai mult)
Cine a castigat aseara la "Miss baiatul de la tara"? vreau sa stiu numele si dac aputeti o poza(daca nu descrierea)pup!
Stie cineva unde pot gasi Manga tradusa in romana?
Am nevoie de un PhotoShop bun. Stiti unde pot gasi unul? Am cautat destul de multe dar nu mau multumit nici unul.
Hey T. p. u!?! Imi puteti spune va rog fff frumos cine a casgat aseara la "Miss baiatul de la tara" vreau sa stiu numele si daca se poate o poza(iar daca nu puteti poza, descrierea lui)pup! funda... evident!? (mai mult)
Salutare TPU, Am o problema, chiar legata de TPU! Cand imi raspunde cineva la intrebarea mea, acolo scrie ca sunt 1 raspunsuri dar cand dau pe intrebare nu apare niciun raspuns, si apare mai tarziu...? (mai mult)
Vreau niste citate despre Vacanta!
Cine a citit "Ciresarii"? V-o recomand! :x
Cu cat se lungeste cu atat se scurteaza! Ce este?
...as vrea sa stiu cum dau funda :d ( dau funda la rasp. voastre dupa ce imi ziceti cum fac:D )
Dc nu pot sa instalez aplicati java pe lgp500 optimus one? Incer sa instalez java dar nu pot! pls un site dupa care pot instala java pe tell!
TPU, cine imi poate spune si mie, niste programe unde pot face fata neteda, ochii de alta culoare, haine schimabte culoare, etc, cel mai bun raspuns funda si vot, restul vot de inteligent...? (mai mult)
vreau sa ma angajez vara asta. un job usor pentru ca am doar 12-13 ani si vreau ceva in genu...de impartit fluturasi sau sa fiu babysiter(asta imi doresc cel mai mult) pentru ca iubesc copii de? (mai mult)
Cum pot pune idle pe mess?
In filmul "The Twilight Saga : Breaking Dawn" Bella devine vampir?
De curand am termina de citit Amurg( primul volum) pot citi Luna Noua (al doilea volum din Seria Amurg)au legatura intre ele ca sa le pot citi?
Cum e in vacanta? :d
Ok, deci pentru cei care ati vazut filmele SAW si Dead Silence, am o intrebare. As vrea sa-mi fac niste timp sa vad filmul Dead Silence si vreau sa va intreb: E mai de speriat decat SAW? Pentru ca stiu...? (mai mult)
Cei care se uita la Iubiri Secrete de ce nu a mai aparut la ora 19:30 luni adica pe 20? si de acum la ce ora v-a aparea? la 16:00? Dau funda
Hey...imi spune-ti si mie ce pot sa fac vara asta?
Ce carti interesante ati citit? Gen : "De veghe in lanul de secara" sau "Cianura pentru un suras" Imi spuneti si mie unele dar nu foarte lungi?
Era o reclama la antena 1 cu un concert care va fi in Bucuresti. Stiu ca este o trupa care isi incheie cariera la noi in Romania dar vreau sa flu cum se numeste melodie aceea cand zice ``leave togheter``...? (mai mult)
Cam cat costa o placa de skate (doar placa)? Si sunt bune rotile de silicon sau alea de plastic?
Cine imi da un sit cu costume de baie pentru copii intre 12-14 ani: D FUNDA
Pentru metalisti Povestiti'mi o intamplare avuta la un concert.Ati prins pogo-uri sau wall of death? Mi se par geniale
A venit vacanta de vara care dureaza 3 luni de zile si eu nu stiu ce a s putea face in aceste 3 luni! Mentionez ca is baiat de 13 ani! P. S:Nu vreau sa aud ceva de...? (mai mult)
Vreau si eu o reteta de tarta ::::funda*:*:
La ce culoare ma gandesc oare? Acaju-Lavandă-Bej P. S.: E o intrebare capcana :), descoperiti culoarea si ii voi da primului care da raspunsul corect + vot. P. S. 2 :Puneti intrebarea la favorite...? (mai mult)
Buna am parul umpikuletz mai jos de umeri si este incarliontat, nu foarte tare dar cam asa dar un pic mai lung:http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_yDsh22eEHZE/TApwWisYhCI/AAAAAAAACCI/q8StxnHVfTM/s1600/KylieMinogue12.jpg&...? (mai mult)
Care este cartea voastra prefereta? (si sper sa nu gasesc raspunsuri gen, "amintiri din copilarie" sau "cartea junglei" etc) serios vreau sa vad ce carte va placut cel mai mult si daca va inspirat :)
De la ce varsta v-ati dat la fotbal am un prieten care s-a dat la 16 ani primadata s-a dus la steaua si ii rupe pe toti acum chiar daca era slab acolo :) :X
Dc nu pot instala nici un fel de antivirus plzzz pm cand sa instalez dispare deodata plzz help
Ce activitati pot face vara asta impreuna cu prietenii? concursuri, jocurii da-ti ideii dintr-astea va rog ce as putea face impreuna cu ei sa ne distram!
Vreau si eu va rog frumos o descriere astistica a lunii. Multumesc! [PS: Descriere artistica nu de pe Wikipedia :)] Si scuze pentru categorie.
daca de Joi e canicula in aproape toata tara, o sa fie si in Sighisoara -Judetul Mures? Pt. ca am vazut pe internet ca nu e colorat judetul cu galben? Funda!
Buna ziua TPU. Am 13 ani si debia am convins-o pe mama mea sa ma epilez. Mama a plecat in Italia si m-a lasat in grija bunicii, iar ea a fost de acord cu epilarea mea dar cu crema. Are ceva? Sau trebuie...? (mai mult)
Voi cand mergeti la strand ce contine rucsacul vostru? :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?