Hey, TPU.Sunt un baiat mai copilaros de 13 ani. As vrea sa stiu si eu ce sugestii imi dati de activitati in timpul liber? fundita la cele mai bune!
Cum sa fac sa-mi creasca unghiile mai repede? Funda +Vot
Cine are cont de woozworld?
Cum se fac bratarile prieteniei cu numele Simona? dau fundita... pote sa fie si link dupa youtube.
Caut porecle pentru. numele Vlad. ajutati-ma plz. dau fundita:>:x cine vrea poate sa imi rasp. pe vladu_10
As dori si eu pentru verisora mea de 6 ani un cod webkinz, poate fii deja folosit dar as vrea sa nu fie cont de proba:D. Tin mult la ea, dar parintii ei nu vor sa-i cumpere. Dau funditzzza de pe 4 conturi:X:X:X...? (mai mult)
Buna la toti... Daca va rog care ma poate ajuta cu ceva carduri care nu le folositi sau chiar daca le folositi am nevoie de nr cardului, data expirarii si alea 3 cifre de pe spate. Imi trebuie pentru? (mai mult)
Ma uitam acum ceva vreme dimineata pana la ora 8:30 pe canalul Animal Planet la o emisiune despre caini care banuiesc ca se numea `` Brand all about it ``. Tin sa va spun ca in aceasta emisiune...? (mai mult)
Daca tot a venit vacanta mare Dati-mi si mie niste idei ce sa fac in ea?
Buna maine am examen la romana. va rogg eu din suflet sa imi spuneti si mie cum sa formulez cand explic un vers sau titlul cum sa formulez despre ce sa scriu va rog multtL:(( nu ma descurc la asa...? (mai mult)
Am vazut acum cateva saptamani pe Discovery o emisiune in care prezenta diferite locuinte ciudate ale animalelor. Stie cineva cand si la ce ora e?
In vara asta o sa merg cateva zile si pe la munte, unde are familia mea o casuta de vacanta. Ce pot face cand stau acolo? E o zona fara semnal, deci ideea laptopului sau MP3-ului se exlude. O sa citesc,...? (mai mult)
cum pot sa imi fac propriile template pentru blog adica sa nu mai downloadez de pe net ma puteti ajuta dau funda
Am o problema... Eu am intalnit un baiat la meditati la eng ( acolo fiind doar eu cu el). Mi-s-a parut de trebuie, i-am luat id-ul si am vb... peste 2 zile ma intreaba daca vreau sa st cu el eu am? (mai mult)
Heii TPU.:x Ce parere aveti despre poza asta : http://i54.tinypic.com/2lviq6a.jpg? Sincer :)) :">.
Vreau sa merg intr-o vacanta la mare.imi puteti spune unde este mai frumos asnul acesta? In ce statziune? dau funda
Joc smallworlds si as vrea si eu un cont vip daca nu mai aveti nevoie de el plssss! va rog mult.
Sal TPU Astazi am vrut sa fac un cd cu nero toate bine si frumoase pana am dat "burn" a mers ce a mers apoi a dat o eroare am ioncercat sa fac un cd trak la fel, apoi am incercat sa fac un dvd, dvd-ul...? (mai mult)
In afara de noi ne mai poate vedea cineva adresa de mail pe care ne-am inregistrat?
Cea mai frumoasa poza cu pesti... primeste funda
Cum se face o ciocolata cu lapte buna?
Cine canta melodia ce se aude pe fundalul reclamei de la emisiunea "Nunta cu surprize" Kanal D din data de 18 iunie! http://www.kanald.ro/Emisiuni/Nunta-Cu-Surprize/stiri/Dragoste-Pentru-Cel-Putin-100-De-Ani/...? (mai mult)
Am descarcat de pe net Winamp, dar nu pot vedea MPEG4. se aude, dar nu se vede :( Imi poate spune cineva cum pot sa setez ca sa pot vedea? :D funda :D
Vreau si eu site-uri pe care sa-mi pierd timpul. dau funda
Stie cineva de unde as putea cumpara in Judetul Buzau, lut pentru chestii : handmade? Dar suport pentru cercei, bratari? MAterial gen esarfa asa...tot pentru bratari? Funda si vot! Chiar am nevoie? (mai mult)
La examen la romana oare din ce ne da? Nuvela, schita, balada, basm, fabula? Sau daca ati auzit ceva de subiecte.
am un pestisor tetrazona la tratament intr-un bol. i-am pus un sfert de tableta de furanol 2. are o boala cred ca externa nu stiu sigur, deci practic este mancata, are aripioarele si codita, mancate...? (mai mult)
Cat valoreaza 1 euro la orange? Adica daca transferi de pe abonament pe cartela 1 euro, cat iti face cost?
stiti siye-ul:deviantart, deci am intrat la shop si acolo erau niste imagini si le-am salvat normal nu am comandat sau ceva de genu', oare imi vor lua banii? plz help!
De unde sunteti ?
Bunaaa:) Deci de cateva zile imi merge netul greoi. >.< Am modem de la digi net mobil 7.2 siii laptop nou >.>. Deci care e problema si cum o pot rezolva?
Cum imi dezinstalez netul dupa mobil?(intru mereu accidental si fc cost suplim)
as vrea si eu sa stiu cum se renunta la o comanda facuta pe internet: eu am focut comanda de cartea amurg dar acum vreau sa renunt la ea cum fac... vreau un raspuns cat mai rapid...VA MULTUMESC!
nu stie careva de unde pot sa downloadez jocul sims...si altele fara sa il cumpar, sau ceva de genu:P:P plizz ajutati-ma:*
Cine imi poate spune niste carti pe care le pot citi vara asta-trec in a-VII-a si trebuie sa citesc 5 carti
Deci. pe facebook ma avea o colega etichetata intr-o poza pe care o urasc :D si am apasat pe "Denunta aceasta fotografie" apoi nu`mi mai arata facebookul acelei fete si am scos`o de la "persoane blocate"...? (mai mult)
Hei buna TPU! Pentru cei care maine dau examen la lb romana: ce credeti ca ne va da: text la prima vedere, sau unul studiat la clasa?:-?
Ce sa aleg intre nokia c6 si c7? care e mai bun din motive de rezistenta etc
Pe ce site pot face imagini din astea?: http://blingee.com/profile/twilightfan_97/stamps?content=Graphics& page=11 FARA FUNDAL! nu din alea cu fundal... :| Plz help! funditaA+ VOT LA RASPUNSURILE CELE? (mai mult)
Http://www.modelmanagement.com/model/vanita-chihaia/ are nevoie de voturile noastre va rog mult, votati si voi ...este romanca si e in spania... http://www.modelmanagement.com/model/vanita-chihaia/? (mai mult)
Pot sa joc farming simulator 2011 multiplayer daca nu l-am cumparat?
Buna TPU :). cine imi poate spune niste porecle pentru numele meu :) ma numesc Camelia si prieteni imi spun Cami :). cele mai dragute primesc fundita:X:X!
Buna! A venit vacanta de vara si eu ma plictisesc! Vreau sa fac ceva dar ceva extraordinar de distractiv singura acasa! Dau funda si voturi!
Din cora stiu ca se pot cupara carti dar am vazut si o masa si un scaun in dreptul standurilor.Acum intreabarea este urmatoarea...se pot si citi carti fara a le cumpara in interiorul magazinului(la masuta)?? (mai mult)
Buna TPU. Acum 2-3 zile am defragmentat windowsu... Ma rog, intelegeti voi. Nu mi se mai salveaza nici un site pe care am fost. :| [Cookies sau cum se numesc]. Eu de obicei mai stau pe chat`uri [xat.com]? (mai mult)
Vreau sa ma tund in scari dar nu sunt sigura pentru ca am parul ondulat si fata ovala si nu stiu sigura daca o sa-mi stea bine... Voi ce ziceti?
De unde pot cumpara bicicleta asta? http://xtremeriders.ro/vara/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=251&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=90
Care este cel mai frumos loc de pe planeta?
Recomandati-mi si mie niste tigari cu arome in afara de Vogue.
Care sunt cele mai bune creioane de colorat pentru desen artistic, schite etc...si de unde se pot cumpara *ps sunt din Buc*. Am cautat si eu dar nu am gasit acel gen de creioane de calitate, daca s-ar? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?