Nu plange sub clar de luna de Heather Davis (romantic-sci-fi)
The Vampire Diaries(cele 4 volume - schi-fi, romantic drama )
Mie una mi-a placut portretul fantomei. Nu mai stiu de cine e scrisa, e la o prietena acum. Sau daca nu, poti incerca seria Twilight.
Da imi plac cartile lui Jules Verne
Dar cea ma frumoasa a fost 20.000 de leghe sub mari, insula misterioasa 1 si 2 asat cred ca e cea mai frumoasa si ocolul pamantului in 80 de zile eu pe astea ti le recomand
Eu an citit o carte vara trecuta si mi-a placut foarte mult. se numeste "Nu plange sub clar de luna" de Heather Davis
http://www.cartidecitit.ro/......s-recenzie
IUBESC jurnalele vampirilor. este o carte care mi se pare mult mai interesanta decat serialul. este de dragoste, actiune si sf. Sper ca te-am ajutat :*
Daca nu ai citit-o, iti recomand din tot sufletul "Invitatie la vals". Este foarte frumoasa. O carte pe care merita sa o citesti! Dar mai sunt si "Pe aripile vantului", "Lorelei" sau "Maitrey".
Nu plange sub clar de luna - Heather Davis;
Luna plina - Kelley Armstrong;
Casa Noptii - Kristin Cast;
Amurg - Stephenie Meyer;
Jurnalele Vampirilor - L. J. Smith.
Arthur Golden-Memoriile unei gheise E o carte super, sau poti vedea filmul, e un roman care imbina dragostea cu aventura. Funda te rog. Sper sa iti placa.
Eu zic sa citesti Anna Karenina.Este o carte de dragoste tulburatoare.Si totusi nu ma pot opri la una singura deoarece adevarate capodopere sunt si Elevul Dima dintr-a 7-a de Drumes, Enigma Otiliei de George Calinescu care m-a fascinat cu adevarat.Si eu sunt o mare fana a cartilor frumoase de dragoste, romantice dar nu siropoase care sa arate si fateta reala a unei iubiri, uneori interzise sau imposibile. Cele de mai sus sunt unele dintre cartile mele preferate.
Stiu,am vazut filmul prima data si chiar am vrut sa chitesc si cartea.
Bogdaninteligentul întreabă: