|

Ce pot face in vacanta mare ca m-am plictisit din prima zi?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai.poti face cursuri suplimentare in orasul tau daca iti place ceva anume pentru a studia, poti participa la diferite actiuni ca si voluntar, poti sa-ti cauti un job, filme-muzica, gaming, sport... poti sa scrii o carte, poti sa stai pe net toata ziua, stai la umbra sa nu faci insolatie, poti sa bei 2 l de apa pe zi, sa mananci sanatos, poti sa faci absolut tot ce vrei tu chiar sa te si plictisesti. citeste LUDOVIC, foloseste Youtube, nu fuma si bea alcool ca nu e sanatos. fa-ti o iubita din alt oras mergi in vizita la ea, habar nu am.

1 răspuns:
| a răspuns:

Ce minunat este să fii liber, să nu fii obligat să te ții de un program, să fii la ora 8 fix la program, să stai în bancă, că vrei, că nu vrei!
Libertatea aceasta trebuie folosită la maxim.
Dacă poți să ieși afară din casă, cel mai minunat lucru să te plimbi liber, să privești ce se întâmplă în jurul tău, să încerci să înțelegi. Hoinăreală. Să simți gustul libertății. În jur sunt plante, sunt insecte, sunt păsări. Să le observi și pe ele cum se mișcă, cum trăiesc. Sunt oameni, sunt cei de vârsta ta. Să vorbești cu ei, să vezi ce ai în minte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează