| ILuuka a întrebat:

Ce ziceti sa fac cu timpul meu liber?
Adica acum o luna imi pierdeam timpul pe tik tok dar am decis sa nu mai folosesc aplicatia aia. Am inceput sa-mi caut o pasiune, aparent imi place sa scriu carti si scenarii pentru filme si chiar incep usor pe wattpad unde scriu.
In timpul liber ori ma joc pe PS ori ma uit la Netflix, dar in afara de asta ce sa mai fac, adica eu cand am tip liber intr-o zi fac ceva in alta fac ceva diferit dar vreau sa diversific.
Ce sa fac in tipul meu liber?

Sfat: Stergeti tik tok ca o aplicatie care da dependenta.

Răspuns Câştigător
| brasovforromania a răspuns:

Ai putea citi cărți sau te-ai putea uita la clipuri educaționale românești pe Youtube (și eu am fost șocat când am aflat că există așa ceva). Dacă-ți place sportul, ieși pe afară la alergat sau mergi la sală/cluburi profesioniste. Dacă-ți place română poți scrie compuneri/romane/scenarii de film. Dacă vrei ceva mai neconvențional legat de lingvistică poți învăța o limbă nouă (recomand esperanto, gramatica e simplă și se învăța ușor și fără prea multe bătăi de cap). Dacă-ți place istoria poți studia diverse personaje istorice mai puțin cunoscute și apoi să înnebunești tot site-ul cu întrebări despre ele (așa cum fac și eu).
Pe scurt, găsește-ți pasiunea și fă ceva care și să-ți-o dezvolte dar și să te țină ocupat.

| ILuuka explică (pentru brasovforromania):

Răspuns genial, mi am găsit pasiunea((:

5 răspunsuri:
| Eisenheim a răspuns:

Ai timp liber? Uau, ce bine sună, eu nici nu mai știu ce e aia demult laughing

| stefiiii3 a răspuns:

Ai zis ca scrii carti si scenarii pentru filme, nu-i rau! Bafta in continuare.
Pe langa asta ai putea sa faci si putin sport oentru sanatate si sa mai faci pauza pentru ochi de la atata calculator si televizor.
Cautati mai multe hobby-uri, incearca-le pe toate si vezi care iti plac. Daca gasesti, tine-te de ele, nu se stie niciodata cand apare ocazia de a le folosi.
Wattpad la putere

| ILuuka explică (pentru stefiiii3):

Da wattpad la putere!

| Eibogu a răspuns:

Deacord cu părerea ta de Tik Tok, dar nu e nimic rău să te uiti acolo, pai pleacă cu prietenii la primblare, apucat-e să faci mâncare(depinde ce vârstă ai)etc)