| WolfgangKreutzfeldt a întrebat:

Cum mai sta treaba cu agatatul în cluburi în zilele noastre? Cum se agata în club mai nou? ( fără răspunsuri ca trebuiesc grămezi de bani, acceptabil arat, atitudine am, tupeu am. Doar tehnica lipsește laughing )
N-am mai fost și as vrea sa încerc și experienta asta

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

In club se agata cum se agata oriunde, ai nevoie de un aspect ok, atitudine, papagal si sa fii sociabil. Eu as vedea lucrurile asa: Pui ochii pe una care iti place, una care pare macar isteata din privire si nu e ultima pitipoanca pentru ca in club nu merg doar pitipoancele, merg si studentele care vor si ele sa se mai distreze si aleg si modul asta de clubareala. Pui ochii pe una sau pe mai mai multe...cine sunt eu sa iti spun cate iti plac, dar ideal ar fi sa te focusezi pe una, o scanezi putin din privire si in jurul ei sa vezi daca e cuplata sau daca e singura, poate sa fie cuplata dar sa fie singura acolo dar asta iti dai seama. Te bagi cu ea in seama, vezi cum decurc lucrurile, bagi o vrajeala daca nu i se pare si ei ca muzica e proasta/buna in functie de ce e acolo sau fel si fel de replici care sa nu fie libidinoase la genul "ce koor ai! ce tate ai!" ceva finut, daca bea ceva o intrebi daca e bun ca ai vrea si tu sa-ti iei, trebuie sa gasesti pretextul ala cu care sa te bagi in seama ca ala e important si poate face diferenta intre a vrea sa discute cu tine sau sa te refuze urat/frumos, lucrurile oricum vor decurge natural daca e ce trebuie si de acolo incep subiectele, eventual ii faci o cinste cu ceva de baut la bar ca sa nu zica ca ii pui ceva in bautura, sa vada pe fata ce se intampla si de aici totul trebuie sa fie natural, sa gasesti tu subiecte ca nu poti programa discutiile dar important e ca ea sa simta atractie fizica, sa fie disponibila, sa fie intr-o dispozitie buna incat sa vrea sa socializati incat sa mearga intr-o directie buna, eu cel putin asa as vedea lucrurile, in caz contrar dai de una cu gagic care sare la bataie, ori dai de una care n-are chef de barbati si iti da si o lopata peste bot, e destul de riscant sa abordezi dar daca nu risti nu castigi nicaieri.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Drimmero):

Mulțumesc frumos pentru răspuns man. O sa țin cont de ce ai zis aici

16 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Dau toti banii din lume plus un leu al meu acelor grei să se sature de ei
Dau toti banii din lume pentru tot ceea ce pot obține fără ei
dau toti banii din lume plus un leu al meu pentru o senzație in plus șî incă trei
dau toti bani din lume pentru ca omenirea să cunoscă începutul și sfârsitul șî atunci când stiu cine sunt sa văd universul zămbind.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru RxTx):

Ai greșit locul unde sa îți scrii versurile baiatu' meu

| RxTx a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Pe răi ii fericește ne dreapta a vieții roată

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru floresdemayo):

Mai bine zis e în "focurile creației " laughing
Acum radem glumim, dar poți sa ma ajuți cu un răspuns la întrebările de mai sus?

| Anonim a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

E în focurile iadului de la locurile în care vrei să ajungi și tu. Tehnica aplicată este curvia.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru anonim_4396):

M-ai ajutat de m-ai rupt in 2 precum a făcut Moise cu Marea roșie laughing

| floresdemayo a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Eu nu merg in cluburi.

Ar trebui sa faci cum iti spune inima.

| Brizbriz a răspuns:

Ii dai o bata in cap si o tarasti in pestera unde faceti copii
funda?hee hee

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Totul la voia ta, nu a întâmplării. Întâmplarea e că nu ai experimentat nimic de genul până acum (și nu degeaba). Îți spun că alegi și alergi după lucruri înșelătoare(care promit stări happy și hipe). Te întreb: vei drege experiența apoi?

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru anonim_4396):

Da, n-am experimentat pentru ca nu m-au atras cluburile doar ca situația de față o cere ca să zic asa. În localitatea unde stau acum mai zăbovesc vreo 2 săptămâni după care o sa fiu plecat o buna perioadă de timp și am zis ca as vrea sa agat ceva în timpul asta ( ma interesează doar sexul ) ca sa îmi petrec ultimele 2 săptămâni asa cum trebuie.
Și ca să îți răspund la întrebare... Da, o va drege pentru ca locul în care o sa merg o sa fie unul oleacă mai strict și privat de luxul de a ieși și de a face ce vreau ( nu, nu merg la pușcărielaughing )
Deci poți sa îmi răspunzi efectiv la întrebările pe care le-am pus?

| gabriel2004o a răspuns:

Pai în primul rand trebuie iei în calcul și ce tipuri de oameni se duc prin cluburi
Și după ce conștientizezi ca numai bombardierii care au luat ajutorul social și drogații sunt pe acolo
Încerci sa te infiltrezi și tu
Și după te descurci tu, mai bei...de astea

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru gabriel2004o):

Man... eu în 2 săptămâni o sa plec din localitate și pana atunci vreau doar sex, dar fără sa plătesc pentru el per se... și clubul mi se pare o idee cât de cât ok. Dacă nu iese băgăm agățat în alta parte. Plus ca în clubul unde plănuiesc sa merg vin fete de la 15 ani pana la 40 și ceva. Bine, alea din ultima categorie nu ma prea interesează dar cele din prima, nu as zice nu sincer sa fiu laughing
Baiul e ca nu îs cu băutură și nici cu dansul