| schmegner a întrebat:

Hello, de cand cu virusul corona si de cand stau in casa singura cu toate ca socializez la telefon ma simt mereu singura si nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede. App ma uit la seriale in general. Ceva sfaturi?!

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Citește, măcar acu cât te plictisești, poate îți dezvolți și gustu pentru citit. mai uită-te și la un documentar sau ceva educativ, nu doar la seriale. Pregătește-te pentru o materi la școală la care nu ești prea bună și perfomează la una unde chiar te pricepi. Desenează. Vorbește cu apropiații la telefon sau pe cameră, scade mult mai mult senzația de singurătate. confecționează lucruri sau tot felul de măști pentru față și păr, ai sute de rețete pe net. Apucă-te să înveți o limbă străină. Să zicem doamne ajută că suntem blocați în casă în era internetului când de bine de rău avem activități grămadă să facem.

| anonimg a răspuns:

Citește Biblia. Patru pagini pe zi este suficient.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ia si gateste treburi care necesita timp. Ieri de exemplu am framintat de gogosi, a trebuit sa le las o ora si ceva la crescut, apoi sa scot sa mai framint o data, sa portionez, sa mai stea juma' de ora, si abia apoi sa le prajesc. Ai putea sa profiti de perioada asta ca sa inveti ceva util pentru viitorul tau, gen o limba straina sau un limbaj de programaree, ceva de genul.

| Apokales a răspuns:

Apuca-te de jocuri video, daca gasesti jocul potrivit nici nu-ti vei da seama ca iti este foame, ca trece timpul si multe alte chestii, crede-ma.

| Digikey a răspuns:

Ai putea sa inveti sa faci ceva nou de mancare.virusul o sa ti se para o gluma pe langa asta.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Faci casa luna, mereu se gaseste ceva de curatat happy Citesti cartile de prin biblioteca. Te apuci sa faci un jurnal unde iti notezi ideile din perioada asta neagra. Faci maratoane de filme, cauti filme de toate felurile si nu doar seriale. Filme recomandate: The war of the roses (1989), The collector (2009), The basketball diaries (1995), The strangers (2008), Scorned (2013), Silent Hill Revelation (2012), Ready or not (2019), Looper (2012), Logan (2017).
Ca seriale iti recomand Desperate Housewives, Passions.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cu muzica : https://www.musicgenreslist.com/
Si din astea https://twinfinite.net/2018/05/most-popular-mmorpgs/12/
Sunt multe chestii care le poti invata de pe internet cand n-ai ce face. https://www.statista.com/......d-content/ Depinde ce te intereseaza. https://socialmedialist.org/

| Vali215 a răspuns:

Încearcă să mai și citești, pe lângă seriale. Și eu fac cam acelaș lucru. +sport, meditat, poate te vor atrage și chestiile astea. Îți recomand serialul Looking for Alaska, poate este pe gustul tău. Are doar 8 episoade și nu e un serial tipic cu adolescenți, e mai mult de atât. Și dacă îți dorești iți pot recomanda serialele mele preferate, unele te fac să nu vrei să mai ieși din casă.

| Elena31Eleonora a răspuns:

Citește, poți sa te apuci de compus, de scris texte, creere, din diferite obiecte reciclabile cum ar fi hartia, cartonul si altele. Poți sa "inventezi" mâncare, ca sa zic asa. Poți sa coși diferite chestii pe material, flori, sau altele, poti sa te apuci si de curatenia de primăvară? Te uiți la tv, mănânci cat se poate de mult (eu mănânc aproape in fiecare moment al zilei de când stau in casa).te apuci de spălat geamuri, când te plictisești poți ieși la balcon, sa iei aer curat daca nu poți ieși in curte. Îți recomand sa încerci sa și pictezi, poate ai instrumentele necesare, ai nevoie doar de un pahar, vopsea, carton, lemn sau pânză... Ai hârtie.


Cam asta e tot ce imi trece prin cap. Cand am răspuns m-am gândit ca ești copil, dar sa stii ca si adulții pot face asta.
Spor la lucru!?

| Elena31Eleonora a răspuns (pentru Elena31Eleonora):

Aaa, si inca un sfat, poți face gimnastică.