anonim_4396
| Anonim întreabă:

Vreau si eu niste farse de facut prietenilor...etc. Farse vechi si inteligente sau noi si amuzante. Funda

7 răspunsuri:
| Electro622 a răspuns:

Nu trebuia sa modifici intrebarea,chiar n-am avut ceva de reprosat asupra ei, daca ma deranja nu iti raspundeam happysi farse de facut prietenilor...ai putea sa ii dai cu pasta pe fata in timp ce dorm sau sa le pui sapun pe periuta de dimineata, suni cu nr ascuns si le spui ca au castigat ceva etc.

| Medema a răspuns (pentru Electro622):

Ce naspa frate nu-mi vine sa cred ca am apucat sa citesc o astfel de intrebare, auzi Deea 1428 cati ani ai 7 ani si te-ai uitat la...(ziceti-mi un desen animat stupid) ...Ben Ten Omnivers? In cel mai rau caz o bunica nu trebuie bagata in seama in caz ca vine cu idei naziste, dar in cel mai rau caz nu pentru ca ti-a zis sa vii la masa sau sa stingi calculatorul! Ma frate copii sunt tot mai!

| Medema a răspuns (pentru Electro622):

Ai vazut frate?laughing)))A modificat intrebarea!laughing) Se vede ca e romanca, sunt mandru de tine Andreea!

| Anonim explică (pentru Medema):

Pai da, cum sa nu? Doar de-aia sunt nascuta aici ca sa vorbesc romana si sa ma comport ca o romanca.

| Electro622 a răspuns (pentru Medema):

Si pot sa te intreb care e problema ta,eu doar am spus un adevar,hai bate-ti tu joc de familia ta si dupa mai vorbim,poti sa ii si injuri, daca tu traiesti pe strazi fara ei nu e vina mea, si nu e cazul sa te bagi tu si sa ''presupui'' ca nu ma lasa la pc sau asa ceva, stai linistit ca faceam ce voiamhappy si daca tot stii atatea despre desene animate nu stiu care e cel care se uita mai mult, asa ca succes! si imi cer scuze daca te-a deranjat raspunsul meu anterior...

| Medema a răspuns (pentru anonim_4396):

Sistemul nostru de gandire e din ce in ce mai bolnav, sunt multi ca tine care nu indura consecintele si sunt asa de lase, nu sunt in stare sa stea drept in fata furtunii! ASTA FACE UN ROMAN MAI NOU!

| Medema a răspuns (pentru Electro622):

Nu stiu daca mai e cineva pe aici dar ma ofer tot eu sa-ti spun : ''Psss frate omu care ti-a comentat la raspuns e de partea ta, idee e aceiasi, el se referea cea care a pus intrebarea'' asa ca mai citeste inca odata!laughing