Poti sa tii regim si in alte moduri ![]()
1. Sa nu mananci mult seara(de la ora 19 in sus)
2. Sa nu mananci grasimi!
3. Dormi mai mult, si mai bine![]()
4. Nu mai trebuie sa gusti zahar
(rar)
5. Adauga mai multe fructe si legume in meniul tau ![]()
6. Nu consuma atata paine!
7. Dehidrateaza-te!
Cam atat stiu ca poti sa faci, adica poti in mai multe feluri, dar eu le-am zis pe cele mai simple, nu pe cele grele ![]()
Sper ca te-am ajutat :*
E mult prea devreme ca ultima masa sa fie ora 19. Iar ce-ai zis la punctul 7 nu e deloc sanatos si oricum nu se vede, doar arata cantarul mai putin ![]()
Ah, si legat de 2, e stupid sa scoti grasimile sanatoase, sunt NECESARE pentru sanatate si nu-ti afecteaza slabitul
Pai grasimile se pun pe tine
de aia am zis, si este o reclama: evitati excesul de sare, zahar si "grasimi"!
Am zis "grasimi sanatoase". Grasimi sanatoase = masline, alune crude, nuci, ulei de masline, peste ( gen somon ), etc.
Alea sunt necesare pentru sanatate ( imbunatatesc circulatia, etc. ), vezi spre ex. omega 3 ce beneficii are.
Si nu iti afecteaza procesul de slabire.
Exista o diferenta ENORMA intre graismi sanatoase si grasimi NESANATOASE.
P.S. : si termina cu prostia cu ora 19
Nu te baga la ora 19!
Si nu comenta la comentariul meu, ca nu te pune nimeni sa comentezi. In + eu stiu ce am scris, asa ca taci
Eu am zis ce e adevarat aici! Dar pe tine
ehh! Soarta ca te-a pus sa comentezi ca un fraier pe aici
Cred ca maica-ta e o fraiera ca nu te-a pus sa citesti o carte in viata ta, si in concluzie faci doar lucruri de om RETARDAT ( de geunl nu mai mananci dupa ora X sau ora Y ), ca ti-e PREA LENE ( sau esti prea REDUSA MINTAL ) sa citesti un site in domeniu sau un articol despre nutritie.
Copil retardat
BiancaSiAtat întreabă: